Lehet holnap bemegyek a hivatalba aztán romának vallom magam!Mindjárt lenne 954 a portán!(Egyébként ha májusig nem változik a dolog,vszínüleg letiplizek a francba!Igazad van!(Sajnos)
Gósti,megette a ducatit is he!
Oda basz azért.Norbi,fogj egy bőröndöt,és néz melót kint.Spanyolba voltam olyan helyen,hogy ott beszartatok volna.3sáv,tükör aszfalt,2kocsival találkoztam,és olyan szép kanyarok.Ki kell menni dolgozni,élni,mert itthon bele szakadsz a munkába,a nyugdijat megse éred.Esetleg ha kapnánk mi is segélyt könyebb lenne.
Ez is Metzeler,ez is jó puha,de nekem nagyon kevés súly van hátul,és ez azért nyomot hagy a tapadási tényezőkön,mikor orra bukva fékezek,ez már néha elengedi. Amúgy kanyarokban soha nem volt gondom vele. 6000 km... Az előző hátsó 1800-at ment,és új volt,mikor felraktam...
RC teljesen jói írta le a tényállást,ha már lúd... Mindenképp 17-eset tegyél bele. Arra egy normális használt is többet érhet,mint egy 16-os új... Nézd ezt a gumit itt lent. 47 volt,és csak egy szar 140-es sporttúra... (18-asról beszélek) Ja,a kékre vettem 4,7 mmes használt 160-ast 8-ért,és ebben fel is rakták. És jó...
Köszi! Állítólag a 97-2000-ig egy az egybe jó bele....nem is kell távtartózni...bár az is mindegy mert Big Pityu csinál nekem bele secc pecc perc alatt!Köszi mégegyszer!
Oda basz azért.Norbi,fogj egy bőröndöt,és néz melót kint.Spanyolba voltam olyan helyen,hogy ott beszartatok volna.3sáv,tükör aszfalt,2kocsival találkoztam,és olyan szép kanyarok.Ki kell menni dolgozni,élni,mert itthon bele szakadsz a munkába,a nyugdijat megse éred.Esetleg ha kapnánk mi is segélyt könyebb lenne.
www.grandemoto.com