Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beszámoltattam egy sráccal rá fizettem a 929 re
de remélem beindult minden henger haver ... amúgy segített a tippem ?
de ugy volt csak voltak komplikációk ujra eltört a lábam fémmel együtt.Sajnos gyártási hibás volt a fém:SSS
A régit könnyen eladtad?
Most próbálgatom az új motorom mert amikor megvettem nem tudtam ki próbálni sem:SDe minden szuperál rajta
Na basszus!Azt hittem túl vagy már rajta....tavaly nem azt mndtad hogy még egy műtét és kész?
Jó neked...az enyém még várja a tavaszi felujítást egy garázs mélyén....
Köszi kérdésed.Még nem teljesen sajnos.Még a bal lábamban van 13 csavar lemezzel de remélem idén már kiveszik.óvatosnak kell még lennem mert egy bukás a lábamba kerülhet
Nem mondtam hogy süt teeeeeeeeeeeee! Azt mondtam zsír tavasz van....tavasszal este is tavasz van!
1 hete motorozok minden nap.16 fokok voltak.De ma csak 3 volt megint fagy van:SSS
Veled?Helyzet?Rendben vagy már teljesen?
nálatok már süt a nap tesa ? itt még teljes a sötétség ...igaz még 1 óra sincs
Eddig halál volt teljesen....lassan a motoromnak is neki kéne fogni...
Zsír tavasz van felénk...remélem igy is marad..csak az utak katasztrófálisak...nem tudom hogy motorozunk idén...
Nhorbee77
Mesélj mi van veled?Hogy telnek a téli hónapok?
Na itt vagyok
Itt vagyok!
azt.................
Jóéjt Mindenkinek!

nem is hinnéd.......de nem akarom itt...............nem csak ök segitenek.(érted) S nem is lacibá a bk bol.Vágod?
Volt olyan akik töröltek...s nem is én csináltam a feszkot..........igazán.de nem gáz.Az élet csupa meglepi.Most ismét olyan valaki segit aki celeb.s sosem hittem volna rola. de psszt mert azt hiszik fényezem magam.De nincs mire.én csak egy motorbolond vagyok.......
ha megtisztelsz egy válasszal...
kávéznál?!
Megint itt volt rossi!
el sem hiszed............Ákos.........Majd elmondom Maroka...........ott vágod?végy fel msn.......