Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért irigyellek.Norbeeeeeeeeee
na ezért mondtam neked...anno hogy milyen mocin is ülsz.....
Sziszó!
A kawa legyen ZŐD!
Norbi,cseréltem volna idén én is,de mi a f...omból!Hálistennek jó erős a frank.2000el keveseb a kocsi,azt bele is tankolhatom az öregjányba.
Majd beujitok valami zsugát,és egy zx10-esért elcserélem.
Szerintem 50 is meg van.....
Ugy legyen!Isten hallgassa szavaid! Remélem igazat szóltál!
Hát igen Van köztük vagy 30 paci különbség.Remélem azért majd neked is összejönnek a számításaid és ahogy Vik írta beújítasz majd egy új 1000RR-el!Mi meg majd csak nézünk a Sasvári parkolóba mint pocok a lisztben!
Hát a saját asszonyomat csak nem cserélném el egy sv-re Teeeeeeeeeee!
most a motorról írtál.....?
Erre cserélném mert fiatalabb....csak a köbcentivel van a hiba...át sem kéne iratnom mert egy nagyon jó barátomé....
ÁÁ Zoli ne is mond!Megélhetési problémák vannak..... Örülök ha ezt ami most van nem kell eladnom....nagy álmom volt idénre de szerintem nem lesz belőle semmi,ha csak valami csoda nem történik....még egyetlen dolog van gondolatban hogy az sv-t ami nálam volt,tavaly előtt megveszem kicsi pénzért,a cbrt meg eladom...csak aza baj hogy 650-es.....nem szívesen szállok vissza kisebbre...
Jó napokat kívánok!

Ákos! Tigrincsesben ...Neked
Megláttam..és megtetszett
Megette he!
micsoda nevek.........fogy, gobert, stb........
csak azt bátorkodtam jelezni.Honnan származik......
hát ez az öreglány nagynénje
egy air luk van
http://youtu.be/k8bqMmZ_m8Y s erre emlékeztek?Egyik kedvenc versenyeim egyike daytona.De jo lenne kijutni.Egy élmény.........Scott nagy volt a kawáwal Ákos.
Ej de ződelnek az elejiben!
Csókolom!
Öregjányosat!
a célzás neked szolt.......