Igaza volt ám a kollégának, mert a hiba ott lett volna, ha észreveszem és "korrigálok" (gázelcsukás, esetleg fék), így meg dobott egyet a kerekeken, a motor kicsit jobban bedőlt és annyi. Amúgy se az én napom volt, nem éreztem a motort, az meg még jól csu. Egernél lógott az esőláb, így a felső parkolóban meg se álltam, egyenest haza. Egyszer egy versenyző miatt mentem haza onnan, szerintem ugyanaz a srác, aki most 600-al csapja: gpz-n már karistoltak a lábtartók, gondoltam beleadok ami megy, hátha később érnek utol a versenymotorosok. Hát, nem sokára...
A héten szombaton azaz 2010.07.10.-én MAMI kupa III. fordulója lesz Brezován, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek. Kategóriák: Pitbike, Simson, Robogó, MZ, 125 kupa (Aprilia), Veterán, és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
Ha megcsinálnák itt az aszfaltot,az tudod mi lenne?Maga a paradicsom.Nekünk.De sok idegen erretévedt,(na majd most megmutatom)emberkének,akár az utolso utja.De ez már tényleg balesetveszélyes.Tényleg be kell tanulni,hol a kátyu.
A héten szombaton azaz 2010.07.10.-én MAMI kupa III. fordulója lesz Brezován, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek. Kategóriák: Pitbike, Simson, Robogó, MZ, 125 kupa (Aprilia), Veterán, és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!