Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaértem ,és már meg is támadtak valami kreált nőüggyel !
Mi van élsz még Szikra báttyó?
Nem mondod hogy nem tudod hol van Brezova tanya....ne szívass már G hoost Úr!
Ghoost! Tartozom egy elnézést kéréssel amiért szemben mentem veled, ha még emlékszel rá!
Majd el múlik Szikra bácsi!Csapjál az asztalra vazze!Az mindig bejön!
Jaja!Tudta a dolgát! Isten császár volt a fotós!
Áki bácsi.Mindig azt kérdem magamtol,ha yamahás vagy,mért kawáwal nyomod?Jok a videoid.
nemáááááááá tesoooooooo.Mi a .......van?
s te voootá az.Mint mindig Eli néni.
vagyis hol?a pontos hely?
Ma este már nem írok és hívok senkit ,mert balhé van itthon.
Ejha mik vannak, gyanítom a fotós csávó nagyon jóarc lehet és tudta a dolgát
Igaza volt ám a kollégának, mert a hiba ott lett volna, ha észreveszem és "korrigálok" (gázelcsukás, esetleg fék), így meg dobott egyet a kerekeken, a motor kicsit jobban bedőlt és annyi. Amúgy se az én napom volt, nem éreztem a motort, az meg még jól csu. Egernél lógott az esőláb, így a felső parkolóban meg se álltam, egyenest haza. Egyszer egy versenyző miatt mentem haza onnan, szerintem ugyanaz a srác, aki most 600-al csapja: gpz-n már karistoltak a lábtartók, gondoltam beleadok ami megy, hátha később érnek utol a versenymotorosok. Hát, nem sokára...
Ejjjj!Ki ez a király csávó?
Sziasztok!

A héten szombaton azaz 2010.07.10.-én MAMI kupa III. fordulója lesz Brezován, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek. Kategóriák: Pitbike, Simson, Robogó, MZ, 125 kupa (Aprilia), Veterán, és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
Norbi celeb lett?!
Na látod ez jó kérdés mikor mennék,az időjárástól is függ de legjobban a szememtől,most kicsit szarakodik a bal de szólok ha megyek
who?
Mi a pálya Pityu bácsi?Mikor jönnél?
Szasztok!Nincs valakinek véletlenül egy 5.25-ös lánca elfekvőbe amivel őszig még ki tudom húzni?
Ha megcsinálnák itt az aszfaltot,az tudod mi lenne?Maga a paradicsom.Nekünk.De sok idegen erretévedt,(na majd most megmutatom)emberkének,akár az utolso utja.De ez már tényleg balesetveszélyes.Tényleg be kell tanulni,hol a kátyu.