Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

namost mentek tán Misiék is hazafelé.Meg Örláng is a 3as felé.
Én is sokat nevettem itthon
vicces volt mikor kb 20an álltunk a galéria eresze alatt...
Csodás idő van
Éppen medencét töltök. Így kevesebb csapvíz kell bele
Jelentem Tarna-mentén dió nagyságú jégeső
és már esik.......
S.tarján felől kegyetlenül borul ... de egyszer élünk sztem fürdök egyet azt góóóóó
Ugye hogy ugye?
Mi a helyzet trógerem?
Én úgy mondom, hogy sokad. :D (omlóóósz) :)
sokat,nem sokad.
Ilyen randa embertől ilyen szép gyerek. Na mondjuk az anyja sokad dobott a dolgon.
Faxa, még jó, hogy annyi teljesítményadót fizetünk, amennyit és játszanak az életünkkel... :( Szánalmas egy ország...
Kb 3 hete itt még két nap alatt nyolc kanyar zúzottkövet hoztam át a Roburral,ehhez képest egy hete havert szem.kocsival 30 ropira vágták meg,mert egyáltalán eljött erre. Jelenleg egy 3,5t-ás tábla van kint,meg némi aszfalt darálékot csaptak a felső sávba. Hát,,, itt ennyire tellik.
hát felénk,Galya felé volt hasonlo.épp dolgoztam...........
hát ez hihetetlen.ez magyarország.
Egyébiránt nálunk is volt ám szaporulat. Na nem én vagyok az apa,de azért szépek
Zsolti, Ghost! Ma kinéztem az említett útszakaszra,hát volt fejlődés az elmúlt 3 7-ben
Ugye.
Kitartás. De azért gondolom ahányszor ránézel, mindenért kárpótol. :)

Megnéztem az összes képet. :) Nagyon szép a kiscsaj. :) Na jó, másra nem is számíthattam ha ilyen szép az apja. :D :D :D
Értem is, meg tudom is
De megtapasztalni nap mint nap már más.
Na tényleg nem nyafogni akarok.
Helló Tacsi! Gyönyörű a baba,és hát nem gonoszságból nem hagy aludni,csakhát ez az a velejárója az apaságnak.(és mi még hol vagyunk az anyaságtól) Az én nagyobbik fiam hasfájós volt,mikor a párom felköltött éjjel fél 3-kor,aztán a kezembe nyomta a picit,hogy neki már leragad a szeme, hát nem voltam egy nagy hős,hamarabb elaludtam,mint a gyerek.
EZ KEMÉNY.