Hát, Zsolti,ezt kátyúnak titulálni szerintem még egy KPM-es nagykutyának sem igen menne, Itt konkrétan lecsúszott a domboldal, és vitte magával az utat is. Mostanában már ez is sokkal pocsékabbul áll.
Mivel erdőn dolgozom,és ennek apropóján bejártam már a Bükk leg eldugottabb zugjait is,nem hiszem,hogy sok újat tartogatna nekem,de ahol fák vannak,én ott csak jól érezhetem magamat Utak? Hát a múltkorában Szuhakállón jöttem át,életem legdurvább kátyújával találkoztam. No nem úgy,(szerencsére)több,mint fél sáv széles,kb30cm mély,és függőleges széle van. Motorral elkapni,tuti bukta,meg első felni törés volna.
Most már nem bízom a szélre,szeretnék szórakozásból motorozni,nem pedig a vasárnapi autósokat kerülgetni. Vannak itt jópáran,akik egy értelmes időpont kiválasztásában biztos tudnak tanácsot adni,hát ha oda kerül a sor,majd így teszek.Egyenlőre még nem időszerű a dolog,de ha a közelében leszek,úgyis írok majd.
Magam részéről egyszer voltam fent a Mátrában autóval,családdal,húsvétkor. Talán nem kell bemutatni,Gyöngyösön a Mátrai elágnál alig tudtam befordulni,gondoltam,mi lehet a gáz? Hát ott állt a sor vége. Egy pokol volt feljutni Füredig. A legszebb,hogy mire felértem, elmászott a vezérlésem,(Wolksvagen betegség) és hazáig csak ugrándozott az a hülye autó borzalmas hangok kíséretében. Hát, remélem,az első ottani motorozásom jobban fog sikerülni.
Bucsuzom is,mert reggel...
Jóéjt,,,