Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felénk is volt hasonlo zoli.
Hát, Zsolti,ezt kátyúnak titulálni szerintem még egy KPM-es nagykutyának sem igen menne, Itt konkrétan lecsúszott a domboldal, és vitte magával az utat is. Mostanában már ez is sokkal pocsékabbul áll.
Az nem én voltam. Tőlem kicsit nagyobb erők munkáltak akkoriban arrafelé.
SZEVASZ ZSOOTI
én is. reggel melo. jo éjjt
Rendben ,rád bízom!És kiváncsian várom...
Bucsuzom is,mert reggel...
Jóéjt,,,
Nem tom még.rozsára gondoltam,de azt megfujnák addig.
Jól van,hát kiváncsi vagyok.. És olyan "ghoosztos " lesz?
Kéz csokom.holnap.ugyis megyek arra ismét.melo végett is et-up ot a kamionnal.meg vassal is.s hagyok jelet.
hi!
én erre a képre gondoltam
Szió!Nos,hagytál ott valamit?
SZASZTOK
Zoli.mikor ott voltunk lilán a jomultkorában,épp reccsent egy fa,s rádölt a másikra.
Nem fényképeztem le,de holnap megyek arra,ha a fogorvos nem tépi ki a gondolatot is a fogammal együtt a búrámból,akkor megörökítem az utókornak.
szerintem láttam azt a képet-feltöltötted ide,nem?
Mivel erdőn dolgozom,és ennek apropóján bejártam már a Bükk leg eldugottabb zugjait is,nem hiszem,hogy sok újat tartogatna nekem,de ahol fák vannak,én ott csak jól érezhetem magamat Utak? Hát a múltkorában Szuhakállón jöttem át,életem legdurvább kátyújával találkoztam. No nem úgy,(szerencsére)több,mint fél sáv széles,kb30cm mély,és függőleges széle van. Motorral elkapni,tuti bukta,meg első felni törés volna.
remélem minél előbb sikerül!amúgy az ország egyik legszebb helye,kár hogy a magyar utak minősége kissé beárnyékolja a felhőtlen kikapcsolódást:)
Most már nem bízom a szélre,szeretnék szórakozásból motorozni,nem pedig a vasárnapi autósokat kerülgetni. Vannak itt jópáran,akik egy értelmes időpont kiválasztásában biztos tudnak tanácsot adni,hát ha oda kerül a sor,majd így teszek.Egyenlőre még nem időszerű a dolog,de ha a közelében leszek,úgyis írok majd.
aztán mikorra tervezed?mert ha nyugodtan akarsz kanyarogni,célszerű valami kellemes7köznapot választani.7végén sok a zavaró tényező:)
Magam részéről egyszer voltam fent a Mátrában autóval,családdal,húsvétkor. Talán nem kell bemutatni,Gyöngyösön a Mátrai elágnál alig tudtam befordulni,gondoltam,mi lehet a gáz? Hát ott állt a sor vége. Egy pokol volt feljutni Füredig. A legszebb,hogy mire felértem, elmászott a vezérlésem,(Wolksvagen betegség) és hazáig csak ugrándozott az a hülye autó borzalmas hangok kíséretében. Hát, remélem,az első ottani motorozásom jobban fog sikerülni.
én azért gyakran megfordulok a "hegyen"a magam40lóerejével,inkább a fórumot figyelgetem "kívülről":)
Másik "külsős" is jelen.
jó estét!én speciel itt vagyok,mint "külső megfigyelő"