Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre csak azt mondta egy helyi menönk itt,hogy azért megyek gyorsan,mert ugy átsiklom a kátyukon. Suzukis versenyzö mondta.Aki ismeri,tudja kire gondolok.
szasztok zsiványok.
Ezeknek az utaknak a színvonala kb. akkori, amikori az alaptest. Manapság illene új alappal (30-70 cm beton; enyhén döntött kanyarok),+1-1m leválasztott padkával (bringásoknak), prizmás dupla záróvonallal, a padkán túl ahol lehet kisebb árok + 1m földsáv, ahol lehet. Felőlem sebességet is mérhetnek utána.
De az, mint szombaton, hogy megyek szvsz megengedett alatt bedöntve a sávomban és csak azért nem taknyolok el a mindkét kereket megdobó kátyún júliusban(!) , mert oldalirányban nem elég széles, hogy teljesen lapra essen tőle a motor. Azt gondolom, egy ilyen perec a közútkezelő sara, pont, mint egyenes úton a bombatölcséren való felnitörés / egyéb kocsival.
Egyetértek veled. A galyai részt már tavaly sem erőltettem motorral. Kár érte, mert szép az a rész és a vonalvezetése sem lenne rossz.
Az egy másodrendű út, így nézve a megfelelő és attól lefelé.
A Pásztó ill. Galyatető felől közelítő szakasz motorral valahol az élvezhetetlen és a járhatatlan között.
Ok köszi,na majd valamikor megnézem
Hali! A 24-es a déli oldalon rendben van (egy rövid szakaszon van pár kátyú). Az északi oldal évről-évre szarabb, ott több a kátyú, de némi figyelemmel jól motorozható.
hali emberek milyen most az út minősége a mátrában?
Okés. Bár nem a Mátrában voltunk. :) Előreláthatólag két hét múlva hétvégére szervezünk valamit. ;)
örülök! legközelebb idöben szóljatok és csatlakoznék!
ha ugy adodik csatlakoznék Elli néni.
joéjjt lindus.egy élmény volt.
Sziasztok! a Szikra videó fent van nézhető!
Igen, hazaértünk. :D

részemről is további szépjóestét.... holnap újra mókus kerék....
...és azt hiszem ez volt mára a befejező mondatom! Jóéjt!
...benne vagyok minden jóba! ennyi...
valaki csak csak ....
..ugyhogy ennyi!Ha meg nagyon hiányom van,háááát,..valaki csak visz már egy köröcskét...
Értem
Szintén..! amint időm engedi! remélem mielőbb,ha nem, ugyis jó!
ahm
sz.i = szabad idő?
Linda örültem ... mikor vizsgázol rutinból lehet már tudni?