Köcce lesz még olyan.de most sokan irigyelnek tacsi koma. gixeres .na mit szoosz a kis gixerhez?amit mutattam a multkor? ugy is motoros lesz............... én tudom....
Nagyon sok mindent megérne, ha csak 1x (mondom CSAK EGYSZER) 3óránál többet alhatnék egyben.
...és én még csak hagyján.
Mindenkitől elnézést kérek.
Ghooost koma. Szóval ez a helyzet
Vicceltem Teee. Szoktam mondani, amikor nem motorral vagyok és állatkodnak. Nyilván nem komoly, hisz én is motoros vagyok. :)
Amúgy elég tuskó dolog ilyet csinálni, főleg, hogy ha tudják, hogy pici gyerek van, vagy mondjuk ott a babakocsi az udvaron... Én attól vagyok kiakadva, hogy az utcán (ohne aszfalt) némelyik állat autós 70-el megy végig... Tök mindegy, hogy gyerek vagy nem gyerek van, de szál mint a k....ja.
Senki nem mondott ilyet Zsuzsi.
Csak annyi tekintettel lehetne ránk, hogy mivel majd mindenki tudja, hogy újszülött van a háznál.
Nekem speciel eszembe nem jutna ilyen esetben full gázfröccsöt húzni.
A gyerek éppen kint volt és gyakorlatilag frászt kapott.
De igazad van.
Én is viccesnek tartom.
...és én még csak hagyján.
Mindenkitől elnézést kérek.
Ghooost koma. Szóval ez a helyzet
Nem akartalak lebacnyi
Amúgy elég tuskó dolog ilyet csinálni, főleg, hogy ha tudják, hogy pici gyerek van, vagy mondjuk ott a babakocsi az udvaron... Én attól vagyok kiakadva, hogy az utcán (ohne aszfalt) némelyik állat autós 70-el megy végig... Tök mindegy, hogy gyerek vagy nem gyerek van, de szál mint a k....ja.
Nem kijelentettem.
Csak annyi tekintettel lehetne ránk, hogy mivel majd mindenki tudja, hogy újszülött van a háznál.
Nekem speciel eszembe nem jutna ilyen esetben full gázfröccsöt húzni.
A gyerek éppen kint volt és gyakorlatilag frászt kapott.
De igazad van.
Én is viccesnek tartom.
Ti nem jöttök mátárzni ?