Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S mi van a vidivel haver?jooooo tudom nincs idöd most.
DE ÉDES.
Holdra szállás előtt
ÖSSZEDOBJUK
Remélem majd "kap" egyet
Köcce lesz még olyan.de most sokan irigyelnek tacsi koma. gixeres .na mit szoosz a kis gixerhez?amit mutattam a multkor? ugy is motoros lesz............... én tudom....
Nagyon sok mindent megérne, ha csak 1x (mondom CSAK EGYSZER) 3óránál többet alhatnék egyben.
...és én még csak hagyján.
Mindenkitől elnézést kérek.
Ghooost koma. Szóval ez a helyzet
Nem haragszom. :) Ismerlek és nem csodálkozom, ha nem esik le elsőre. Gondolom fáradt vagy mostanában. :) Éjszakáitok? :)
Ne haragudj.
Nem akartalak lebacnyi
Vicceltem Teee. Szoktam mondani, amikor nem motorral vagyok és állatkodnak. Nyilván nem komoly, hisz én is motoros vagyok. :)

Amúgy elég tuskó dolog ilyet csinálni, főleg, hogy ha tudják, hogy pici gyerek van, vagy mondjuk ott a babakocsi az udvaron... Én attól vagyok kiakadva, hogy az utcán (ohne aszfalt) némelyik állat autós 70-el megy végig... Tök mindegy, hogy gyerek vagy nem gyerek van, de szál mint a k....ja.
Ok.amugy mizujs veletek?mesélj.
Kérdeztem.
Nem kijelentettem.
Valaki közülünk?............
Senki nem mondott ilyet Zsuzsi.
Csak annyi tekintettel lehetne ránk, hogy mivel majd mindenki tudja, hogy újszülött van a háznál.
Nekem speciel eszembe nem jutna ilyen esetben full gázfröccsöt húzni.
A gyerek éppen kint volt és gyakorlatilag frászt kapott.
De igazad van.
Én is viccesnek tartom.
NA KASZKADÖRÖK
Köcsög?hát persze sajnos vannak kivételek.
meccs van?

Ti nem jöttök mátárzni ?
Valamelyik köcsög motoros. :D
én sem.de ha tudnám pontosan,melyik ház,még direkt csendesen suhannék.esetleg megálnék.
Én nem (sajnos )
Ez most voooottt.mikor mentek a mocik.
fogadjunk pont azt az egy percet találta el az a valaki amikor éppen léna és a család pihent volna....
kipperládás FHval?
Melyik brümmögtette a motorját ma a ház előtt?