Nos. Ugy gondolom, hogy ezen kis szeriaban keszult, lehet csak a magyar piacra keszulo keves db eseteben az e jelzesnek csak annyi jelentosege van, mintha bele lenne gravirozva. Vagyis benne van nem nem biztos hogy a mubizonylat er valamit.
Jol gondolom?
A masik, hogy eves szinten 10-20 db dob eseten nem illesztgetik a tipushoz. Legyen jo hangja es kesz.
A hangrol meg annyit, nem mindegy hogy hangos vagy szep, esetleg mindketto. Mas ezt hallgatni a 20 km szerpentinen tiltas kozeleben 10 percig vagy 500 km eseteben 8 oran keresztul. Melyebb hangot szeretnek de nem hangosabbat.
Ha utángyártottak, akkor kifejezetten jól néznek ki!
Pl. S1000rr-en veszettül jól szól az sc meg az austin gp dob
Báár ezek nem kicsit hangosak... de ha jóba van a szomszédok-al a kolega akkor nem drágák
Haveromnak lenne egy kérdése! A triumphjára vett egy DB killert, és kiderült hogy már van a motorjában :D Mikor vette a szalonban használtan azt mondták hogy nagyon hangos, még valami papírt is aláírattak vele hogy herélt a dob. Ausztriáról beszélünk... és be van parázva hogy most akkor van egy Es asszem leovinc dobja tompítóval... így is megkezdheti az osztrák hatóság??? A másik meg ha valakinek szüksége lenne egy ilyen cumóra eladó lenne :)
Köszi!
Leovince gp style evo 2 (nekem a triumphon dubla, de aruljak ezt mas fajtakra is)
Szóval októberben kérdeztem kipufogó témában. Válasz (vélemény) eddig nem jött..
Főként túrázom, ami azt jelenti, hogy 200 km-nél rövidebb útra el el sem indulok, de időnként előfordul napi 500-600 km is. A gyári dob sport dobra cserélésén gondolkodom. Mélyebb hangot szeretnék és csak nagyon kicsivel hangosabbat.
Karburátoros a motor. Nézegettem a magyar redraptor és martin dobokat is. Nem ismerek konkrét márkákat (youtube-on már párat hallgattam). Nem szeretném ha "gyapotozás" miatt időnként vissza kellene vinni és több lóerő sem elvárás.
A fentiek ismeretében nekem érdemes egyáltalán cserében gondolkodni?
Kawasaki zx9r-t vettem, csak az e jelben és a papírban nem bíztam. Úgy gondoltam, hogy valami TÜV-ös hivatalos papír kell, az e jel pedig ,, E" bekarikázva.
Jol gondolom?
A masik, hogy eves szinten 10-20 db dob eseten nem illesztgetik a tipushoz. Legyen jo hangja es kesz.
A hangrol meg annyit, nem mindegy hogy hangos vagy szep, esetleg mindketto. Mas ezt hallgatni a 20 km szerpentinen tiltas kozeleben 10 percig vagy 500 km eseteben 8 oran keresztul. Melyebb hangot szeretnek de nem hangosabbat.