Nagyon szép hangja van nincs kiégve a gyapot. Természetesen nem új állapotú de nincs horpadás rajta.
Nekem már van másik dob ezért nincs rá szükségem lehet valakinek pont jól jönne.
Köszönöm! Laikusként feltételezem, hogy nagyobb vastagabb dob tudna fogni rajta csak kérdés, hogy mennyit és hogyan oldható meg! Sokkal könnyebb volna ha a katalizátor is meg lett volna mikor vettem...
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni az alábbi képen látható dob van a motoromon(fekete)!
Egy arrow logo bele van ütve és próbálom beazonosítani a neten talált képekkel, hogy arról van-e szó amit találtam!
Nagyon magas a hangja nem igazán szép!
Kérdésem az volna, hogy így felszerelhető-e rá valamilyen slip on esetleg toldalék összekötőt kell-e hozzá csináltatnom, illetve van-e olyan dob ami öblösebbé elviselhetőbbé tenné a hangját így katalizátor nélkül is?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ár megegyezés szerint
Nekem már van másik dob ezért nincs rá szükségem lehet valakinek pont jól jönne.
Nem araztad alul azt a dobot?
Csak kerdem mert szepnek tunik..s milyen a hangja?
Ára:20000
A tapasztalatom az a full karbon doboknak van oblosebb melyebb hangjuk. Ami rozsdamentes vagy titan az sokkal karcosabb uvolto.
Segítségeteket szeretném kérni az alábbi képen látható dob van a motoromon(fekete)!
Egy arrow logo bele van ütve és próbálom beazonosítani a neten talált képekkel, hogy arról van-e szó amit találtam!
Nagyon magas a hangja nem igazán szép!
Kérdésem az volna, hogy így felszerelhető-e rá valamilyen slip on esetleg toldalék összekötőt kell-e hozzá csináltatnom, illetve van-e olyan dob ami öblösebbé elviselhetőbbé tenné a hangját így katalizátor nélkül is?
Segítségeteket előre is köszönöm!