Nekem 30ert csinalta de abban katalizator kiiktatas is volt es egeszen a leomlotol a dobig szerelessel egyutt. S kellett varialni a dob felfuggesztessel is. De csinalt mar osszekotot 12ert is nekem
Sziasztok! Z750-re vettem egy dobot. A gyári helyett rakatnám fel . De Bp- en ez is fullos áron megy :( Azt mondták az összekötőt 50-60 ezerért csinálnák meg. Kb 15-20-ra saccoltam volna, leesett az állam. Tudtok esetleg vkit aki csinálna? Köszi
Sportdobok,párok,rendszerek eladók.Újak is nyomott áron.Csak ismert gyártók termékei:Akra,Arrow,GPR,Leovince,Mivv,Remus,Shark stb.Ízelítőnek néhány ülés alatti:600RR,1000RR és ZX6.A többség E-s db killeres!
Kérdezz!Csak tel:703179083.
Üdv Mindenkinek!!
Lenne egy elég hülye kérdésem!
A motoromon (z750) van egy karbon devil dob, aminek a karbon palástja javítva lett így közelről nem a legszebb!
Új dob vásárlásra most nincs lehetőség (esküvő,lakás vásárlás), így az egyik barátom kitalálta, hogy van 240 mikronoa karbon fólia ami elméletileg 140 fokig bírja és húzzuk be azzal! A dob sok motorozás után is kézmeleg, tehát bem forrósodik fel!
Esetleg vélemény vagy tapasztalat valakinek????
Sziasztok! Suzuki SV650s-hez gyári dobot keresek. Nem tud valaki jó áron eladót, vagy kölcsönbe néhány nap erejéig? Meghálálnám! Műszakira megy a paripa, ahhoz kellene. Budapesti vagyok, de Szeged-Székesfehérvár útvonal is jó lehet. Köszi!
Milyen összekötőd van csavaros vagy slip on?
Állítólag a Raptor dob elérhető Kecskeméten is. Tudja valaki hogy pontosan hol találom meg őket? Cím vagy tel.szám?
Nekem maradt egy összekötőm a 2004-es Z750-ről.
Ha gondolod potom pénzért elküldöm
Csörögj és megbeszéljük!
0670/379-9919
Kérdezz!Csak tel:703179083.
Lenne egy elég hülye kérdésem!
A motoromon (z750) van egy karbon devil dob, aminek a karbon palástja javítva lett így közelről nem a legszebb!
Új dob vásárlásra most nincs lehetőség (esküvő,lakás vásárlás), így az egyik barátom kitalálta, hogy van 240 mikronoa karbon fólia ami elméletileg 140 fokig bírja és húzzuk be azzal! A dob sok motorozás után is kézmeleg, tehát bem forrósodik fel!
Esetleg vélemény vagy tapasztalat valakinek????
Proex kft 17. Ker
Kipufogón szeretnék palástot cseréltetni, tudtok esetleg valakit Budapest közelében, aki ilyesmivel foglalkozik?
Köszönöm előre is az infót!