Yamaha R1 05évj és 98-99 évj leömlő 15eft/db,Kawasaki zx6r 05-évj gyári dob 15e ft,Yamaha R1 07-évj katalizátor 15e ft,posta oké,érd:zolimotor@gmail.com
martin rozsdamentes dob 52 -es méret talán a beömlő, kiömlő 56, nagyon korrekt mély hang ! nincs levágva belőle ! hangtompító van hozzá, karcok a paláston, polírozva van eredeti bilincse meg van de nincs a képeken, E jel nincs ! 35 pénz + futár 703781937
rotyogóra quadra ixil extreme kipufogó dob 45/ sacc perkb 60-70 es beömlő és kiömlő méretek, garantáltan utálni fognak a szomszédok ! igazi salakmotor hang lángok kíséretében, csak erős idegzetű szomszédokhoz ajánlott, tompítóval nem próbáltam. erdőben még a vadász fogtömése is kiesik a hangjától ! kipróbáltam ! nekem nem kell ! ! ! ! 30 pénz + futár 703781937
Sziasztok. Gsxr 600 2005 ös motoron zenel egy yoshimura trioval. A kerdesem az volna h mekkora fekete pontot ér ez a rendőröknel, mert a dob usa bol valo.
Sziasztok!Honda cb 500-ra milyen dobot ajànlotok hogy kicsit nagyobb hangja legyen?Nem az kell hogy öt utcàval arèbb is haljàk hogy beinditom,csak annyi hogy kicsit hangosabb legyen.Tegnap is majdnem kivasaltam kèt bicajost mert b..szik körbenèzni és simàn kijöttek elèm.A gyàri dobbal meg lopakodoban közlekedek.Furcsa mert az autosok èszrevesznej (töbnyire).A bringàsokkal van rendszeresen nèzeteltérèsem.
Történik bármi ha 2 ütemű motorra ráteszem a 4 ütemű kipufogó dobját? Előny, hátrány, jöhet hideg meleg :D