Sziasztok! Van egy yoshimura carbon-titan dual exites dobom eladó. 61mm a bemenet es van hozzá 55 redukcio. Jmca-jeles de kártya nincs hozzá. hossza kb 60cm
Szia,
Igen Tatabánya picit messze van nekem, de azért köszi! :)
A végében lévő kis fém "furulya" is sokat számít szerintem (legalább is annó a Vtr-1000f em en Leo Vince doboknál számított) és ha rá venném magam egy távolabbi, akár külföldi túrára meg szeretném hagyni a lehetőséget, hogy egy kevésbé hangos verzióra otthon a garázsban is vissza tudjam szerelni erre az időre.
Szia,
Tatabányán tudok olyat aki meg tudja csinálni, de az ugye nem a te lokációd fele van.
Viszont, mi az értelme annak amit db killernek gondolsz? Az Akrapovic leírja tisztán, h a katalizátor(2-es számú) miatt lesz e szabványos, és halkabb is a rendszer. Akkor minek ki és visszarakhatóra megcsinálni a végébe a szűkítőt?
Sziasztok! vásároltam egy S-H6R14-HEGEHT típusú Akrapovic rendszert a Cb650R-em re.
Az lenne a kérdésem, hogy Db killert ki és vissza! rakhatóra át szeretném alakíttatni (jelenleg ez a típusnál nem imbuszkulcsos, le van hegesztve) , azt hol tudnám megcsináltatni? Tudnátok-e valaki ajánlani? (főleg Dunától K- felé Budapestet is beleértve)
Előre is Köszi!
Szia! Engem érdekelne ez a típus N32B. Sajanos elhagytam az egyiket, így nagy szükségem lenne rájuk, ha még aktuális a dolog. Elérsz a +36hetven/négyszáz-harminc8harminc7-en. Köszönöm!
Szia, N 32 B típusú engem érdekelne, sajnos sikerült elhagynom az egyiket. Most csütörtöken meg műszaki. :) Elérsz a +36hetven/négyszáz-harminc8harminc7-en. Köszi. Persze , ha még aktuális. Várom a jelentkezésed! Gábor
Előre is köszönöm
Igen Tatabánya picit messze van nekem, de azért köszi! :)
A végében lévő kis fém "furulya" is sokat számít szerintem (legalább is annó a Vtr-1000f em en Leo Vince doboknál számított) és ha rá venném magam egy távolabbi, akár külföldi túrára meg szeretném hagyni a lehetőséget, hogy egy kevésbé hangos verzióra otthon a garázsban is vissza tudjam szerelni erre az időre.
Tatabányán tudok olyat aki meg tudja csinálni, de az ugye nem a te lokációd fele van.
Viszont, mi az értelme annak amit db killernek gondolsz? Az Akrapovic leírja tisztán, h a katalizátor(2-es számú) miatt lesz e szabványos, és halkabb is a rendszer. Akkor minek ki és visszarakhatóra megcsinálni a végébe a szűkítőt?
Az lenne a kérdésem, hogy Db killert ki és vissza! rakhatóra át szeretném alakíttatni (jelenleg ez a típusnál nem imbuszkulcsos, le van hegesztve) , azt hol tudnám megcsináltatni? Tudnátok-e valaki ajánlani? (főleg Dunától K- felé Budapestet is beleértve)
Előre is Köszi!
Ilyenem van.
Vagy akit érdekel. Karbon palást + vég eladó.
Nála van minden, csak mm-es paramétereket kér, mert a gyári kódokkal nem foglalkozik. Remélem sikerrel jársz!
Üdv
Köszönöm.