Jó állapotban eladó egy HONDA CBR 600 PC35-re való gyári kipufogó (2001 utáni modellről)
2 helyen felületi karc van rajta, de nincs horpadva és nincs átlyukadva.
E-jelzéssel, hangtompítással (tehát nem nyitott).
A katalizátor környéke barna, de az elszineződést a hő okozta, nem rozsdás.
Ára: 18.000 Ft
tudom hogy ketto azert is erdekelne merthogy hayabusara menne. de latom irigy vagy masnak nem akarsz jot
ahelyett hogy vennel bodist azon minden szirszar van s az sem rossz hanggal bir
Szia. Nem elado, pedig ketto is van belole... Hat igen, nem olcso joszag. Az enyemre az elozo gazdi rakatta Ago-nal de jol tette. Termeszetesen brutalis hang, kis fordulaton nem tul eroszakos, magas fordulaton meg hangorkan szep durrogassokkal megspekelve. Igenyes meg szep is, szal ajanlom, csak az a franya E jelzes....
szia szerintem add el inkabb nekem nekem ez nem kell ra
velemenyedre lennek kivancsi egyebkent milyen hangja van azoknak a doboknak, pont ilyet neztem ki igaz afaval megcsapja a 120 ezret hasznaltan az ebayrol...
Sziasztok! Tud valaki olyan helyet ahol E jelzést tudnak gravírozni, illetve kellene olyan is ahol gyártanak DB killert. Sajnos az enyém amcsi gyártmány (FMF Apex), és nem létezik hozzá, viszont európai túra alatt nem szeretném ezért megszívni.
A 2t működésére gondoltam, nem véletlenül ordít a kipufogó rajta. Ezért írtam hogy nem érted. Nyilván idegesítő hallgatni, de 1 komoly tuning robogó azért okoz meglepetést. Ha teli lennék lóvéval, akkor lenne itthon 1 , gp 800 is, meg 1 vzr1800, ja busa is ,
Nem azzal van a baj, ha valaki robesszal nyomja. Hanem azzal, mikor az arca 3x akkora a TMAX-szal, mint a Gixxeres csávóknak és bőgetik a fosukat fölöslegesen. Arról már ne is beszéljünk, hogy az átlagos robogós milyen paraszt stílusban vezet. Én a 600-zal 10x szerényebben cikázok, meg megyek előre, meg motorozok, mint ez a sok robogós majom. Tisztelet a 10% alatti kivételnek!
gondolom akkor gondoltad a kipuff simogatast mikor uzemi hofokon van
drz400@citromail.hu
2 helyen felületi karc van rajta, de nincs horpadva és nincs átlyukadva.
E-jelzéssel, hangtompítással (tehát nem nyitott).
A katalizátor környéke barna, de az elszineződést a hő okozta, nem rozsdás.
Ára: 18.000 Ft
ahelyett hogy vennel bodist azon minden szirszar van s az sem rossz hanggal bir
megbeszéljük a részleteket
velemenyedre lennek kivancsi egyebkent milyen hangja van azoknak a doboknak, pont ilyet neztem ki igaz afaval megcsapja a 120 ezret hasznaltan az ebayrol...
15.000 ft
drz400@citromail.hu
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Köszi, azóta megoldódott a forgalomba helyezés, végül gyári rendszer nélkül, némi furmánnyal.. :]
2004. évj. Hayabusára keresek igényes kipufogó párt. Akinek esetleg van eladó kérem ne tartsa magában. Ati
Rs 125 rendszert tudok neked. Ha érdekel keress fel. sportdob@gmail.com