Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Kipufogók
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
p46
p46
Szép állapotban,tartozékaival eladó. 50000ft
SportDob
Akrapovic, Yoshimura, Bódis, Leo vince, Arrow, Shark Termignoni, G.P.R, Rombo, Danmoto, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keress Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
FANO
Sziasztok! Szép állapotú és hangú sportdobot keresek FZ6S-re, ha esetleg van valakinek eladó.
kawaszeki
akrapovic végkúp, eredeti E betűs, használtan eladó. kép szerinti állapot. 7000ft + posta.
p46
A dob,bilincs,rugók,meg van hozzá egy összekötő cső 2003-as r1-hez. 55000ft
p46
Szia. 54-es az átmérő,hibátlan állapot
Asd1
Hali!
Kép van róla? Milyen áron lenne? Milyen átmérőjű?
Köszönöm!
seha
Hello, meg van még? Mi az ára?
BerkesP
Szia
Nekem is tri ovál dobom van de engem most komplett rendszer érdekelne nem csak dob....
pz87
Sziasztok!
Pc41-es Hornetre nincs véletlen valakinek eladó használt vagy jó áron új sportdobja?
E betűs és tanusítványos legyen.
p46
Szia nekem van eladó eredeti Yoshimura trioval dobom ha érdekel.
BerkesP
Sziasztok!
Gsxr 600 k2 re keresnék komplett Yoshimura rendszert ha esetleg lenne valakinek eladó!!!
Sedu
Finster sportdob gsx-r 750-en volt, eladó. Ár: 12,000Ft. Palást picit gyűrött.
peti0318
Sziasztok.Eladó ,vagy cserélhető.cbr 929/954 -re mókolás nélkül felrakható gyári leömlőre.palásthossz 28cm.
FANO
Mivv Sportline titán E-betűs sportdob 54 mm-es bemeneti átmérővel eladó Budapesten.
Polírozást igényel, 20e Ft.
Jankó
Hali, keresek sportdobot összekötőcsővel együtt VFR 800-ra (1999). Képpel, és árral Köszi.
stufi3
Üdv. keresek gsx 750 f 2001 bocimra közép sztendert. köszi
jelcsa
Szia.van.ha érdekel 703179083.udv P.
p46
Sziasztok.Keresek akrapovic titán ovál dobot 2003-as r1-re összekötőcsővel együtt.Köszi.
-ady92-DT125R-
Szia!
Ár?
p.tibi
martindob.hu
Amúgy Zalaegerszegen található meg.
csuvi1
Üdv
Nem tudja valaki véletlenül, hogy MARTIN dobot hol lehet beszerezni, vagy a gyártóról esetleg valamit
worters94
Sziasztok, tudjátok honnan lehetne olcsón egy leo vince v6-ot 2003as yamaha dt 50 (80) ra beszerezni?
peti0318
Valakit hátha érdekel cbr929/954 -re.Lehet más tipusra is jó!belső átmérő 75mm csavartávolság 95mm.érd:kisspt13@gmail.com vagy 06303648921
❮❮
❮
…
621 / 653
620
619
618
617
616
615
614
613
612
…
❯
❯❯
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keress Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Kép van róla? Milyen áron lenne? Milyen átmérőjű?
Köszönöm!
Nekem is tri ovál dobom van de engem most komplett rendszer érdekelne nem csak dob....
Pc41-es Hornetre nincs véletlen valakinek eladó használt vagy jó áron új sportdobja?
E betűs és tanusítványos legyen.
Gsxr 600 k2 re keresnék komplett Yoshimura rendszert ha esetleg lenne valakinek eladó!!!
Polírozást igényel, 20e Ft.
Ár?
Amúgy Zalaegerszegen található meg.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy MARTIN dobot hol lehet beszerezni, vagy a gyártóról esetleg valamit