nekem 2 ismerősöm is rendelt olyat. meg voltak elégedve vele, és a hangjával is.
nos, szerintem az eredeti az igazi, én nem vásárolnák akra utánzatot, 25 -30 e ft az utánzat, ha figyeled rendesen a hirdetési oldalakat lehet kifogni korrekt áron eredeti akra dobot, igaz nekem fél évembe telt míg tipus specifikus dobot találtam akrapovicban, de megérte, majd ha felhagyok a motorozással akkor eladom, de az akkor is érték marad, és biztos hogy egy garantálja hogy később is lesz rá kereslet: a hangja.
sziasztok
2 db trc yoshimura karbon dob, eredetileg k7-k8 gsxr1000-hez de mas osszekotovel barmire jo lehet. hibak a kepeken lathatoak. 125 e ft, a hibakat kijavitva 140 e ft
Sziasztok!
Eladnám 2 db MIVV sportdobomat, mivel vettem helyettük másikat. A dobokról annyit kell tudni hogy 50mm-es belsőátmérőre szűkíttettem össze az összekötő felöli oldalát. Alapvetően szép állapotban vannak, 1-1 kisebb sérüléssel ( Az egyik a belső oldalon van egy pontszerű ütés nyom a másik pedig a dob felső részén egy nagyon enyhe vonal horpadás. Én így vettem őket új állapotban ) Gyári kivehető DB killerrel, E-számmal. Kérés esetén több képet is teszek fel.
Elérhetőség: 309474930 vagy az oldalon privátban
Ár: 70.000 ft a 2 db.
Kawasaki Z650 dobok 10e ft/pár,érd.Honda hornet 600 katalizátoros kipufogó diszitők nélkül 15e ft,KTM duke 390 gyári kipufogó dob 30e ft,Honda cbr600rr kiherélt kipufogó 15e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Üdv. Honda trx 250 kipufogó fojtás kellene nekem. Ha nincs, akkor más kipufogó fojtása is jo lehet bele, majd belefaragjuk.
Norberto954 a kipufogód is szóba jöhet esetleg, bár nemtom jo-e 250esre.
Eladó Akrapovic CBR 600 F2 F3 rendszer igény esetén dobbal
Dob nélkül 25 ezer ára.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keress Emailben, vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Eladó Shark Sv 650 rendszer igény esetén dob, 2003-ig
Dob nélkül 25 ezer ára.
Ogerg, előttem is ugyanez a feladat áll. A bandázs dögös, de nagyon drágának találom, inkább valami jőálló lakkal próbálom meg első körben. Aztán ha szar, azt még utána betekerhetem :-D
A kipufogót bőrrel vonom be, de kibélelem egy réteg terfil-lel (geotextilia). Igaz ugyan, hogy nem annyira hőálló, mint a bandázs, de a dob nekem nem is melegszik olyan vészesen.
Szeretném a gixxeremen a leömlőket kitakarítani van valami tippetek hogyan csináljam vagy mivel?
nos, szerintem az eredeti az igazi, én nem vásárolnák akra utánzatot, 25 -30 e ft az utánzat, ha figyeled rendesen a hirdetési oldalakat lehet kifogni korrekt áron eredeti akra dobot, igaz nekem fél évembe telt míg tipus specifikus dobot találtam akrapovicban, de megérte, majd ha felhagyok a motorozással akkor eladom, de az akkor is érték marad, és biztos hogy egy garantálja hogy később is lesz rá kereslet: a hangja.
2 db trc yoshimura karbon dob, eredetileg k7-k8 gsxr1000-hez de mas osszekotovel barmire jo lehet. hibak a kepeken lathatoak. 125 e ft, a hibakat kijavitva 140 e ft
Mi a vélemény az Akrapovic replika dobokról, próbált már valaki ilyet?
Eladnám 2 db MIVV sportdobomat, mivel vettem helyettük másikat. A dobokról annyit kell tudni hogy 50mm-es belsőátmérőre szűkíttettem össze az összekötő felöli oldalát. Alapvetően szép állapotban vannak, 1-1 kisebb sérüléssel ( Az egyik a belső oldalon van egy pontszerű ütés nyom a másik pedig a dob felső részén egy nagyon enyhe vonal horpadás. Én így vettem őket új állapotban ) Gyári kivehető DB killerrel, E-számmal. Kérés esetén több képet is teszek fel.
Elérhetőség: 309474930 vagy az oldalon privátban
Ár: 70.000 ft a 2 db.
telefonon érdeklődj 70/427-51-50
Nekem lenne egy összekötőm...
+36202322644 ...
Norberto954 a kipufogód is szóba jöhet esetleg, bár nemtom jo-e 250esre.
Dob nélkül 25 ezer ára.
Dob nélkül 25 ezer ára.
A kipufogót bőrrel vonom be, de kibélelem egy réteg terfil-lel (geotextilia). Igaz ugyan, hogy nem annyira hőálló, mint a bandázs, de a dob nekem nem is melegszik olyan vészesen.