Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! K3-ra keresek sportdobot 4-csavarost vagy összekötő csővel valamit . 30-40 FT között ha valaki tud segíteni az szóljon. Köszönöm :)
szia,

van kb 15-20 féle dobom hozzá,új és használt is,valamint közcső is.ha érdekel 70 3179083.
üdv,P.
Helló!
Van összekötő csövem és dobom is hozzá. Ha érdekel keress fel.
sportdob@gmail.com
Sziasztok CBR600 F4i-re keresek sportdobot meg összekötő csövet (lambda szonda nélkülit) Ha valaki tud valami megfelelőt elérhető árban (használt is jó) azt megköszönném :)
30 e ft
25 e ft
GSR 600 ra keresek sportdobot
Akrapovic, Leo vince, Arrow, Giannelli, Raptor, Yoshimura Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Hopsz lemaradt a videó ő róla lenne szó:
http://youtu.be/stiwT7RzrD4

Átalakítást követően
https://www.youtube.com/watch?...
Sziasztok. Adott egy Yamaha Yzf R125 gyári kupuffal.
A minap az olaj csere közben gondoltam lehúzom az EGR szelephez vezető csövet, mégis miféle hangja van és hát eléggé elnyerte a tetszésemet, ismerek ilyen motort BODIS dobbal és hát nagy a hasonlóság, +pár DB jött is mellé tehát nem lenen bajom azzal ami minden pesti gurulásnál volt h nem látnak.
De ugye bár ismervén az EGR szelep dolgát. hogy ugye segíti a motor bemelegedését. Illetve jobb/kevésbé szennyező kipufogógázt eredményez. Ha csak úgy kikötném ledugóznám a szelepet a csövet meg valami olyan pózban rögziteném h ne essen bele semmi folyadék ill szilárd cucc akkor mit eredményezhet? Ennek a kikötését nem tudom érzékelni fogja e az injektor, de ugye így ha továbbra is úgy képzi a keverést akkor picivel dúsabb lesz levegővel, mert nem lesz benne már nem éghető kipuff gáz. Végleges megoldásként pedig azt gondoltam ki (A motor melegítő hatását szem előtt tartva) Hogy szerzek valami féle T elágazású csapot belekötöm a csőbe és mivel szemből simán be lehet nyúlni a motor térbe, a bemelegítést követően átkapcsolnám a "DB killert" :D

A kérdés lényegében az.
Befolyásolni fogja e az injektor működését illetve a motor teljesítményét? Azt a hatalmas 15 HP-t Na de hát mindenki azzal gazdálkodik amije van:P
Hello
Összekötő csövek gyártásával és kipufogók alakításával foglalkozó jó céget tudnátok ajánlani ?Képesmotoron láttam egy hirdetést de már nem találom
Eladó ár:60e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
zsidó
Eladó lett a Yoshi Tri-Oval karbon kipufogóm. E betűs, szűkítővel, sarokvédővel, bilinccsel, csavaros kivitelben.
GSX-R 600 K1-K5, 750 Y-K5, 1000 K1-K4
Nem irányár, 66e Ft. Posta játszik.
Kortisz válasza nem érdekel...
vagyis érdekelhet helyesbítek
Tudok egy srácot akit érdekel!
06-20-463-8897
ezen a számon eléred!
Üdv
Üdv mindenkinek. Dobcsere miatt eladóvá vált a kipuff dobom.Ez egy gyönyörű hangú, és állapotú FMF ovál sportdob.Nálam Yamaha R6-on volt. Mondjatok egy árat,megegyezünk.
Vállaszoltam az emailodra.
Nem lehet bele van ragadva
Helló!
A dob és az összekötő cső alján van egy kis rugó. Azt kellene kiakasztanod egy kis vezeték vagy madzag segítségével, és utána elméletileg csak ki kell húzni a dobból az összekötő csövet. Látom eléggé sérült a dobod. Esetleg tudok hasonlót adni ami szép állapotú ha érdekel.
sportdob@gmail.com
Flex
Bocsi rosszul írtam bal oldalas és én jobb oldalasra akarom
Hello tudnátok segíteni abban hogy hogyan kell a összekötő csövet eltávolítani erről a dobról?Mivel ez jobb oldalas ezért át akarom fordítani a leömlőt hogy bal oldalas legyen.
Helló!
Dobot tudok adni hozzá. Ha érdekel keres fel nyugodtan.
sportdob@gmail.com.
Jelcsa / Sportdob!

Nektek van yamaha MT07-re valami dobotok? Nem tudom, hogy ott hogyan van a megoldás, vagy miként van rögzítve, de ha van, lehet tudnék rá érdeklődőt!

Üdv