a titán és a saválló nem hegeszthető egymáshoz, olyat keresek amit fel lehet heggelni oda a csőre. a gyárin van, az akrapovicson igaz nincs, de olyan patenten van összehozva hogy a rugók teljes mértékben fixálják. azért köcce, futok még egy kört, de ha nem lesz akkor marad így legfeljebb többször ellenőrzöm hogy nem ér-e bele a lengővillába.
Van egy Gilera sp02-esem és egy kis problémám akadt a jószággal, a kipufogó és a motor csatlakozási pontjánál nem tömít rendesen a persely mert elvan kopva egy csöppet, mivel nem egy mai darab, van ötletetek, hogy mivel oldjam meg a a kipufogó fütyülését? Az is sok segítség lenne, ha valaki elmondaná, hogy hogy van összerakva gyárilag az a rész.
köszi!
Van egy 50ccm-es Derbi Senda R motorom, abszorpciós kipufogódobbal, ami szerintem elég hangos. Mivel nem szeretném az egész utcát felébreszteni reggelenként, gondoltam le kéne cserélni valami halkabbra, és hogy ne kelljen a gyapotot cserélgetni, valami reflexiós/restrikciós rendszerű dobra gondoltam.
Van valakinek ilyen cserével tapasztalata, esetleg tudtok ajánlani nem gyapotos dobot 50-es motorhoz? Vagy az már nagyon lerontaná a teljesítményt, és jobban járok, ha csak simán megpróbálok 2x annyi gyapotot tömni a cső köré? Egyéb ötlet?
Szevasztok elado sorba került egy akropovic evo oval titánium karbon végdobom,04-es 1000RR valode jo 600RR-re is öszekötö csöben tudok segiteni 06209208708 45 eft
Sziasztok!
Olyan ügyben kérnék tanácsot, hogy van egy kawasaki z750 (2006)-os motorom és tervezgetem, hogy a gyári hurkatöltőt valami nyitott rendszerű dobra cserélem.A célom nem az lenne, hogy megsüketüljek hosszú távon, hanem egy kicsit markánsabb hangot szeretnék neki adni!Nézegettem a dobokat...új is használt is érdekelne...csak nem tudom pontosan milyen márkák között érdemes keresgélni mert gagyit se szeretnék!Köszi előre is!
2kg az egesz dob, 70.000-ert
Youtubon hirtelen csak a normalrol van video, de a linkje:
http://youtu.be/oJlY-WVIR18