Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem eltűnt!
Rájött,hogy az igazi profiljának itt a szezonja és azzal van elhavazva..

Beindult a fűnyíró javítás.............
Reni eltűnt...
Biztosan megártott neki az old boys verseny
Remélem az összekötő csövemet nem felejti el....
helló. valaki ért komolyabban a 2t kipufogókhoz? ha igen akkor a segítségét kérném.
Üdv All. Suzuki Drz 400 Sm-re Keresnék Komplett Kipufogó rendszert! Tanácsokat is szivesen meghallgatok. Esetleg 250 vagy 450-es krossz motoré jó e rá? köszönöm előre is.
K-4-es 1200-as Bandithoz keresek csendesebb sport dobot.Esetleg valakinek ...?
Tőlem megkapod egy fagyiért
05-06 Kawasaki zx6r-hez gyári dob eladó.
Ár: 35.000Ft

Érdeklődni itt a fórumon!
Te reni figyú!
Mennyi a használt 2db Gp1? Hm?
Az egyikk sérült,úgy mondd az árat.........
Ja és tudod,tudom a amit tudok..........
Hello!
Engem érdekel a kipufogó de lehet e egy kérésem hogy postázás is jó? mert nekem csak az jó és csak utánvétel ha ez neked is jó várom válaszod
üdv.:Attila
érdekel valakit a dob?
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék ,hogy lehet teljesen legalizálni a sportkipufogómat. Egy alu arrow dobról van szó egy 2006os évjáratú fz6-os on. Használtan vettem. E jelzés benne van de úgy tudom ,hogy kell még pár engedély. Dbkiller benne van így szeretném legalizálni. Pontosan milyen papírok kellenek és hol lehet beszerezni a kellő engedélyeket és mi ennek a menete? Válaszotokat előre is köszönöm.
Minden variációban össze lehet hozni... azaz a dob formája és anyagválasztása tetszőleges...

Javaslom, hívj fel, vagy adj Te elérhetőséget!
Ez az egy van vagy esetleg van többféle is? Mennyi lenne az ára?
Üdv! :D Van egy motorhispania ryz endurom. Ez az első 050-es endurom és nem vagyok még jártas ebben az ágban. Egy kérdésem lenne: van rajt egy Turbokit sportkipufogó ami a neten talált adatok szerint 50/70es hengerekhez jó. gyári karbi van a motoron, de a közvetlen a hengerből kijövet a kipufogócsőben van egy folytás. a csőt szinte felére szűkíti. ha ezt el akarom távolítani, mennyivel kéne megnagyobbítanom a karbit? kell 17,5-ös? vagy lehet 12-es és nagyobb főfuvi?
Szaladj be hozzánk...
2005 -ös z750 hez keresek sportdobot ha valakinek van jelezze!
ibituba,

Kicsit érdekesek az irásaid!
Eddig az volt a bajod, hoyg német nyelvű a tanusítványod, amit kaptál hozzá és mit kell tenned.
Most meg elmagyarázod, hogy nem is kell tanusítvány, mert van EU emgedélye és akkor még az sem kell.

jaaah...

1. Majd az út szélén az osztrák rendőrnek magyarázhatod
2. Ha nem kell hozzá, mért kaptál németet amikor vetted (ellentmondás)
3. Érdekes, hoyg az utolsó indexbe, lámpába, sisakba, stb..... is benne kell lennie az E betünek, de a te általad vett kipufogó cége annyira király, hogy nekik külön megegngedte az EU, hoyg az se kell...

Hidd el, elhiszem, hoyg te elhiszed....
A www.motad.co.uk

honlapon az áll, hogy mivel van EU engedélye (EG Zulassung / EC-approved ) a terméknek, így semmilyen tanusítvány és külön bejegyzés nem kell hozzá, az EU-ban bárhol szabadon használható
Nos akkor megvan az időpont..
utánna 26dikán érek haza az hétvége
szia remélem minél hamarabb jelenleg 9én érek haza 12én szombaton délután jővők vissza
Perszepersze hallottam hírét...
Viccet félretéve mikor futunk össze?
ibituba,

És mi van, ha az van a német papírban, hogy nem használhatod közúton, csak versenypályán..

Amúgy az nem elégséges, hoyg van egy papírod, a kipufogóban is benne kell lenni az engedélyszámnak is... ami persze megegyezik a papirral.... stb...
nem félek én jámbor ember vagyok tudod
Szia!
Mennyiért tudnál hozni?

Köszi!

Dávid