Legyen ez... bár pénteken még engedhetnéd veretni vele Fehérvárig...
4-re jön egy Bandit, megkapja az Oval-ját, aztán jöhet a hangpróba! Komolyan mondom, gyere Te is! Ha kell, megyünk érted futóval...úgy nem is kell beindítanod... ha nem mered...!
Hát nagyon el vagy tűnve góré?
Ne hogy azt mond,hogy anya lefoglal,mert az a postásal teszi...
eltűnt a B.-dis ajánló,merre lett,hova lett?Hm?
Ja már értem,a fűnyírás miatt eltűntek a Hondák és megállt a biznice...
Aztán anya nekünk lesz hálás majd...
Szívesen! Így nem engem fogtok verni, hanem egymást!
4-re jön egy Bandit, megkapja az Oval-ját, aztán jöhet a hangpróba! Komolyan mondom, gyere Te is! Ha kell, megyünk érted futóval...úgy nem is kell beindítanod... ha nem mered...!
vazzeg ha sanyibá hallaná
A kanyar után ugrik át az enyémre......
Megnézheted a BODIS falat és a GP1-eidet, amit átmenetileg B-nak szerelünk fel.....
Tehát marad a majré meg Te.........
Fel is szerelkezünk kiegyenesített kaszákkal! Nem nehéz, csak le kell szerelni a traktorokról.....és fűnyírókról...
Összefoglalva: kaptam egy raklap zsírt, plussz egy pár Bódis csövet Busa bekötőcsővel! Naná, hogy jó a kedvem!
2.
Ma tudtam meg, hogy fehér Busát már 100e-ért kaphatok. Ennyiért a hülyének is megéri.... Így aztán maradok a Hondáknál....
A Barátod beadta a levedlett csöveket! Hogyan fogom ezeket újnak eladni..........? Legalább 100km lehet bennük!
Itt jut eszembe! Eladó egy szett BODIS three-tec dob Hayabusa, ZZR1400, XX, stb tipusokra!
Ne hogy azt mond,hogy anya lefoglal,mert az a postásal teszi...
eltűnt a B.-dis ajánló,merre lett,hova lett?Hm?
Ja már értem,a fűnyírás miatt eltűntek a Hondák és megállt a biznice...
segítsetek, hol tudok venni kipufogóhoz rozsdamentes fejü szegecset?
Ducati Monster 750/900 balos ÚJ dob 12.000ft,a jobbos is megvan de ki van belezve 4000ft,ha vkit érdekel telón keressen:30/259-05-47
dobos04@freemail.hu
És ha már ennyire válogathatok , akkor árat is tudnál mellékelni ? :P
Nagyon köszi!
Üdv z
Keresek 98-99 r1 re sport kipufogót!
Gyári és othon megcsináltam nagy faszán nem érdekel köszi !
Thx