Ha bárkit érdekel, van egy eladó Raptor dobom (+összekötőcső)
Kb 800 km-t használt. Teljesen hibátlan, karcmentes állapotban. 2007-es Honda CBR 600 F-en van/volt.
Másik összekötőcsővel bármilyen motorra felrakatható.
55.000 Ft
...na jó, nem reszeltük, csak összemaszatoltuk..... de legalább nem fájt neki!
A honda (szerencsére!), rotációs kapákat is gyárt, így lehetett a vfr-be erőforrás! Gyönyörűen leáttételezték, még egy Jawa Mustangot is rendre utasítok vele! Persze, ha be tudom rántani!
A Vetyerok az egy motorcsónak motor...
Ha adsz egy Baylinert hozzá akkor tartaléknak elfogadom...
Komolyra fordítva,BB barátomnak igaza van,a Honda fűnyírókba jó sajnos másban nem....
Nem tudok kimenni mert a kereskedők hazug link alakok(autó téren)...
Én inkább felkapcsolok 6-ig és megrendelem a kaját,majd ha oda értek kifizetitek..
Ha netán nem indul a szerkezet beindítom a szomszéd robiját, az tudja a megszokott Honda érzést biztosítani....
mondta hogy próbálkoztatok nála..de a vége egy nagy röhögés lett, merthogy olyan kicsi volt és puha hogy egy gyufásdobozt sem tudtatok vele elmozdítani nemhogy örömet okozni...
persze utánam nem könnyű megfelelni
utánanéztem mert azt hittem a honda csak fűnyírókat gyárt, de olvastam róla hogy motorok gyártásával is próbálkozik
ez igaz?
örülök hogy pörög a fórum
hogy tisztába tegyük a dolgokat, a kiállításon egy dologra "fájt a fogam"(a kép mellékelve/és nem az apriliára gondolok/)
kujo mester, 3 fajta hayabusás van szerintem, az egyik aki divatból veszi, feszít rajta és néha elhúzza 6 ezerig. a másik aki vérből és szerelemből veszi az tényleg egy állat mert 300 alatt csak városban meg, a 3. aki azért veszi, mert nincs más ami elbírná . szerintem jó motor a zzr1400, majdnem olyan jó mint a busa
megmondom ősszintén ha nem 5 millió lenne az új zzr1400 erősen elgondolkodnék rajta....
renitens
egyszer guruljunk egy kört..ígérem csak 2 fokozatig kapcsolunk fel
Icehawk barátom,
ígérd meg hogy te is max 2.fokozatig váltasz fel ha renitens-sel és a cbr1000-es barátjával megyünk
Bódis Oval Q1-et tudok javasolni inkább! "E" jeles, engedélyszámos slip-on, ami kifejezetten erre a motorra van kifejlesztve!
Bármilyen kérdésed lenne, keress meg a renitens@mailbox.hu címen
Ha bárkit érdekel, van egy eladó Raptor dobom (+összekötőcső)
Kb 800 km-t használt. Teljesen hibátlan, karcmentes állapotban. 2007-es Honda CBR 600 F-en van/volt.
Másik összekötőcsővel bármilyen motorra felrakatható.
55.000 Ft
van egy eladó Albert dobom, ha vkit érdekel kérem írjon Köszönöm.
2004-es cbr600rr-re keresek sportkipufogót!
Leginkább Yoshimura RS-5 érdekelne összekötőcsővel!
Sajnálom, hogy csak Te nem jöttél!
Nemtudom a 3 csavaros jó-e rá ? Nekem az lenne LeoVince-ben 1 pár ovál eladóm .
Akkor jó,pedig ott voltam és nem álltál velem szóba mert a csajokat figyelted...
Még nem látlak itt.............
A honda (szerencsére!), rotációs kapákat is gyárt, így lehetett a vfr-be erőforrás! Gyönyörűen leáttételezték, még egy Jawa Mustangot is rendre utasítok vele! Persze, ha be tudom rántani!
A Vetyerok az egy motorcsónak motor...
Ha adsz egy Baylinert hozzá akkor tartaléknak elfogadom...
Komolyra fordítva,BB barátomnak igaza van,a Honda fűnyírókba jó sajnos másban nem....
Nem tudok kimenni mert a kereskedők hazug link alakok(autó téren)...
Én inkább felkapcsolok 6-ig és megrendelem a kaját,majd ha oda értek kifizetitek..
Ha netán nem indul a szerkezet beindítom a szomszéd robiját, az tudja a megszokott Honda érzést biztosítani....
persze utánam nem könnyű megfelelni
utánanéztem mert azt hittem a honda csak fűnyírókat gyárt, de olvastam róla hogy motorok gyártásával is próbálkozik
ez igaz?
Kapcsolhattok 3.-at, csak beszéljük meg előtte, hol kajálunk majd.....
Ice! Gyere mááár! Megtankoltuk Neked a Vetyerokot!
hogy tisztába tegyük a dolgokat, a kiállításon egy dologra "fájt a fogam"(a kép mellékelve/és nem az apriliára gondolok/)
kujo mester, 3 fajta hayabusás van szerintem, az egyik aki divatból veszi, feszít rajta és néha elhúzza 6 ezerig. a másik aki vérből és szerelemből veszi az tényleg egy állat mert 300 alatt csak városban meg, a 3. aki azért veszi, mert nincs más ami elbírná . szerintem jó motor a zzr1400, majdnem olyan jó mint a busa
megmondom ősszintén ha nem 5 millió lenne az új zzr1400 erősen elgondolkodnék rajta....
renitens
egyszer guruljunk egy kört..ígérem csak 2 fokozatig kapcsolunk fel
Icehawk barátom,
ígérd meg hogy te is max 2.fokozatig váltasz fel ha renitens-sel és a cbr1000-es barátjával megyünk
Valamit valamiért..
Ha rajta a nyála akkor nem kell,mert az kimarta a palástot...
Azt csak Sanyibá tudja...