Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,

van 2Bros illetve Leo több változatban is.Ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
Sziasztok,
Fekvőhengeres minarelli blokkhoz keresek gyári katalizátoros kipufogót. Mail címem: 1.jacis@gmail.com
Hello

keresnék, leo vince sbk ovál dobra, csak kipufogóvéget, ha esetleg van valakinek, nem kell feltétlen leo vince, csak ovál dobra egy vég.
vagy esetleg sérült dobot, amin a kipufogóvég jó állapotú.
Suzuki gsr600 katalizátoros összekötő,lambdaszonda nélkül.10e ft. érd:zoli_motor@freemail.hu
Írj egy mail címet, vagy küldj nekem...

renitens@mailbox.hu
Szia,

Érdekelhet.. küldesz egy árat és linket is? Rákerestem, de elsőre nem találom.. lehet h. vak vagyok, vagy túl késő van. :)

Üdv:

T
Szia!

Ha érdekel, én Bódis rendszerre tudok ajánlatot adni...
Heló Mindenkinek!

2005-ös ZX6R (636) -ra keresek komplett kipufogó rendszert. Pl. Akrapovic-ot, de a TwoBrothers duplacsövű dobja is nagyon tetszik (http://starcycle.com/images/me...) , persze ahhoz kellene még leömlő, stb.

Ha valaki tud ilyenben segíteni, akkor szívesen venném, ha írna itt vagy mailben. Thx!

Üdv:

T
Raptor 130 mm dob, 3 csavaros '98-as zx9r-en volt, rizsszemmintás zöld, a bilincs helyén esztétikai hibás, egyébként nincs szétégve, nem zörög. Bilincset nem tudok adni hozzá, és nem meggazdagodni szeretnék rajta, ezért az ár mondjuk 15 Mátyás + posta.
üdv!
infot kérnék eladó two brothers vagy akrapovic vagy leo vince dobhoz 2007es z750hez?
Ok. Köszi. Áprilisban hívni foglak. Csak még külföldön vagyok.
Szia! Én a titán Akrapovic palástját WD 40-el tisztítom, minden motorozás után. Ha nem hagyod ráégni a dzsuvát, akkor teljesen tisztává tudod varázsolni!
Titan kipufogo palastjanak mivel lehet nekiesni, amivel lehetne rajta tisztitani, hogy normalisabban nezzen ki?
Helyesbítenék.

2000/2001-es Kawasaki ZX-6R-hez keresek GYÁRI dobot.
Üdv,

2000-2001-es Kawasaki ZX-6R-hez keresek sportdobot.
Sziasztok suzuki gsr 600 ra sportdob eladó szép jó állapotban. (öcsimura)45 e ft. email. u1992@freemail.hu
szia,

vannak új és használt sportdobjaim,kb 8-10féle.ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
Sziasztok
2007es cbr 1000 rr hez keresnék használt sport dobot, összekötő csővel. Vagy valami olcsóbb új dobot. Tud valaki valamit? 50e ft ig.
Yamaha R1 gyári kipufogó dob,kissé alakított fzr600-ról lett levéve,használatból eredő karcok vannak rajta.Ár:6e ft. Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok
lenne egy VFR 800-as Hondára eladó G.P.R. dobom összekötővel.
minden tartozékával egyben . titánium. karcmentes hibátlan állapotban
a dobnak 50 es vége van
Kis türelmed kéném,közben szóba jött egy.
Mennyire gondolnál ?
Bocs,egy kicsit olcsóbbra gondolok,de azért kösz.
Leo vince SBK ovál érdekelne ? Bonyhád mellet lakom ...(ha kicsit visszaolvasol ebben a topicban ,találsz képet/videót)
Sziasztok.Esetleg valakinek 1.2-es K-4-es Banditra nincs valakinek sport dobja?