Keresd Martin mestert. E betűs dobokat is tud. A külföldiek az euró árfolyam miatt drága és sokba kerül a kiszállítás is. Talán még az e-bay amit tudok ajánlani. Kérdezd a többieket ők jobban értenek hozzá mint én.
olyat vegyél amin van e-betű és db killert is adnak hozzá.
onnantól kezdve no problemo
asszem az egrus ezt nem tudja talán a raptor sem
a bódis tudja, de drága
Szeva Tabbika , becsüld meg a GSR kipudat mert az a marha Öcsimura nyár végén elgőrbitete vasat,vele együt a gerincét is,mostnában nem készül kipu Üdv "Öcsimura,,
Tud valaki egy költséghatékonyan dolgozó szerelőt ajánlani? Melegen szelephangja lett a gépnek és utána kéne járni, hogy mi okozhatja ezt. Mennyiért csinálnak meg egy szelephézag ellenőrzést/állítást?
Szevasztok!
Olyan gondom lenne, hogy az SV 650S em sport kipufogójába szeretném a gyári E szabvány sorszámot bele gravíroztatni.
Ha valakinek ilyen motorja van kérem fotózza le és küldje el nekem mailben ezt a számsort.
Előre is köszönöm a segítséget!
onnantól kezdve no problemo
asszem az egrus ezt nem tudja talán a raptor sem
a bódis tudja, de drága
magyarországon vagyunk barátom.....
CBR 125 re keresek gyári dobot !
Yamaha fz6-ra szeretnék egrus kipufogót. Milyen papírok, engedélyek kellenek hozzá hogy használhassam a nélkül hogy a rendőr lekapcsolna miatta?
Jó csúnya szegény, de műszakira a gyárinál jobb nincs.
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Nincs véletlenül valakinek egy felesleges gyári kipufogódob kawasaki zxr 250 (94") -hez amiben benne van az "e" betű?
Érdekelne a raptor dob ! Mekkora a belépő csöve belső átmérője ?
Köszi:
fri
fri@fri.co.hu
Előre is köszi a segítséget!
Olyan gondom lenne, hogy az SV 650S em sport kipufogójába szeretném a gyári E szabvány sorszámot bele gravíroztatni.
Ha valakinek ilyen motorja van kérem fotózza le és küldje el nekem mailben ezt a számsort.
Előre is köszönöm a segítséget!