Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lett a vége hogy pont ezt a típust vettem meg már fennt is van a motoron! Csak annyi a gondom, hogy a jobb hátsó indexem szétolvasztotta :(( nem értem erre, hogy nem lehetett gondolni tervezéskor! Maga a hangja nagyon intenzív és nagyon tetszik!

Az lenne a kérdésem hogy nem e lehet ennek a kipufogónak az állásán változtatni, hogy ne nyírja ki az indexet, és ha lehet hogyan? Gondolkodtam még mini indexbe is, de ahogy néztem még az us veszélyben lenne! Szóval valahogy a pozición kéne változtatni!
Hiszen, csak fel kell hívnod....

06309464824
Ágoston
DRZ rendszer eladó!
i.ár: 55 ezer, érdeklődni: roekjozsi@freemail.hu
Yoshimura RS5-öt keresek CBR600RR 05-re
ilyen dobot hol tudok vásárolni?! köszi
Akkor nincs gond.
Ahh ez kozel sincs akkora.. Max 3-4 mm. Koszi a valaszt.
A cső átmérő feléig nincs gond...
Sziasztok. Athajtottam ma egy bukkanon a motorommal (szinte allo helyzetben, szoval sebessegrol nem beszelhetunk...), es kicsit felakadt a kipufog leomlo cso alja, amitol lett rajta egy kis horpadas. A kerdesem az, hogy okoz-e ez barmi gondot vagy ilyesmi...? Elore is koszi a valaszt.
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy kérdésem:
a motorom egy yamaha xt 125 x, szeretnék rá egy sport dobot. Szerintetek ha egy nagyobb köbcentis motor dobját teszem rá, az min változtatna? Mert ehhez a típushoz nem igazán gyártanak dobot, szóval ha lehet vennék egy átlagosabb dobot, legyártatnám hozzá az összekötőt és beállíttatnám a karbit. Ez járható út? Összekötőt hol lehetne Budapesten gyártatni?
Előre is köszi!
Hamarosan indul a szezon, motorra fel!
keresek kipufogóba drótszövethálót (perforált csőre) lehetőleg rozsdamentest!
Köszi!
! !DRZ-re való NYITOTT RENDSZER eladó! ! akit érdekel írjon mailt, lesz kép, ár is: roekjozsi@freemail.hu
szia,

a gyári 4csav csatlakozásra jelenleg Louis által forgalmazott német Rombo dob pár,alu kivitel,használt nem sérült E-s,kivehető db killeres a pár 52e.ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.
aha
Szia! Csak most nézem, hogy elég jól ismered Tóth urat! Írok egy e-mailt....
bocs továbbnéztem..
kb100k...plusz összekötő..

köszi az a fél motor ára..ócsóbbat keresek
ok

és mibe fájna?

üdv
volt.
de még műxik
Keresek sport kipufogót xl/xr 600 ra összekötő csővel együtt
GP1-es a neve, jelenleg 75-100e Ft az ára és kapható szürke színben is!
BINGO! Nagyon köszönöm!

Látom, nem véletlenül nem találtam. Alig van valami webes info róla. Régebben volt egy jobb honlap.
Hello.
Talán pegasusracing ?
Eladó kipufogót keresek Suzuki SV 1000-re. Ha valaki rendelkezik ilyennel ne tartsa magában! :)