Az lett a vége hogy pont ezt a típust vettem meg már fennt is van a motoron! Csak annyi a gondom, hogy a jobb hátsó indexem szétolvasztotta :(( nem értem erre, hogy nem lehetett gondolni tervezéskor! Maga a hangja nagyon intenzív és nagyon tetszik!
Az lenne a kérdésem hogy nem e lehet ennek a kipufogónak az állásán változtatni, hogy ne nyírja ki az indexet, és ha lehet hogyan? Gondolkodtam még mini indexbe is, de ahogy néztem még az us veszélyben lenne! Szóval valahogy a pozición kéne változtatni!
Sziasztok. Athajtottam ma egy bukkanon a motorommal (szinte allo helyzetben, szoval sebessegrol nem beszelhetunk...), es kicsit felakadt a kipufog leomlo cso alja, amitol lett rajta egy kis horpadas. A kerdesem az, hogy okoz-e ez barmi gondot vagy ilyesmi...? Elore is koszi a valaszt.
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy kérdésem:
a motorom egy yamaha xt 125 x, szeretnék rá egy sport dobot. Szerintetek ha egy nagyobb köbcentis motor dobját teszem rá, az min változtatna? Mert ehhez a típushoz nem igazán gyártanak dobot, szóval ha lehet vennék egy átlagosabb dobot, legyártatnám hozzá az összekötőt és beállíttatnám a karbit. Ez járható út? Összekötőt hol lehetne Budapesten gyártatni?
Előre is köszi!
Hamarosan indul a szezon, motorra fel!
a gyári 4csav csatlakozásra jelenleg Louis által forgalmazott német Rombo dob pár,alu kivitel,használt nem sérült E-s,kivehető db killeres a pár 52e.ha érdekel 70 317 90 83
Az lenne a kérdésem hogy nem e lehet ennek a kipufogónak az állásán változtatni, hogy ne nyírja ki az indexet, és ha lehet hogyan? Gondolkodtam még mini indexbe is, de ahogy néztem még az us veszélyben lenne! Szóval valahogy a pozición kéne változtatni!
06309464824
Ágoston
i.ár: 55 ezer, érdeklődni: roekjozsi@freemail.hu
Lenne hozzátok egy kérdésem:
a motorom egy yamaha xt 125 x, szeretnék rá egy sport dobot. Szerintetek ha egy nagyobb köbcentis motor dobját teszem rá, az min változtatna? Mert ehhez a típushoz nem igazán gyártanak dobot, szóval ha lehet vennék egy átlagosabb dobot, legyártatnám hozzá az összekötőt és beállíttatnám a karbit. Ez járható út? Összekötőt hol lehetne Budapesten gyártatni?
Előre is köszi!
Hamarosan indul a szezon, motorra fel!
a gyári 4csav csatlakozásra jelenleg Louis által forgalmazott német Rombo dob pár,alu kivitel,használt nem sérült E-s,kivehető db killeres a pár 52e.ha érdekel 70 317 90 83
üdv,P.
kb100k...plusz összekötő..
köszi az a fél motor ára..ócsóbbat keresek
és mibe fájna?
üdv
de még műxik
Látom, nem véletlenül nem találtam. Alig van valami webes info róla. Régebben volt egy jobb honlap.
Talán pegasusracing ?