Nagyon szépen köszi mégegyszer!:) Ha köv. sörözésre nem jössz el, hazafelé betöröm az ablakod!:P
Gumit majd csak 1-2 hét múlva cserélek, úgy döntöttem, mert ez még elmegy 500-at, ma is jól viselkedett még. Ha esetleg úgy alakul, akkor lehet majd hívlak!
Jaja, nagyon durva, h a motorosoknál ez hogy megvan, a társadalom többi szegmensére meg abszolút nem jellemző.
Kiválasztottak vagyunk!
Kár hogy csak a motorosok ilyen összetartóak és segítőkészek egymással. :( :)
Olyan jó végre ez a jó idő. Mennyi motoros volt a városban. Jó végre inteni a töbieknek ^^,
SOS! Kurva élet, mentem volna az előbb gumishoz, indítanám a motort, lemerült az akksi! Nem tudna valaki elugrani Mihó utca felé, segíteni beindítani? Én tolom, olyan kéne aki vágja hogy kell közben beindítani...
Ááá, engem régóta nem érdekelnek már ezek. Anno míg nem volt motorom még jó volt, de azóta nem igazán mozgat meg.:)
Viszont holnap délelőtt nem tudnál segíteni kivinni a gumit a szervízbe? Nem leszel benn kocsival városban? Csak ki kéne dobni a gumikat, 5 perc.
Én is meglepődtem :)
Utánna felhajtottam. Jártam ùgy kb. 2 hónapot el is kaptak és rámvertek egy 5 ezres csekket.
Ezt követően eladtam a motort és vettem egy autót.
Érdemes lesz odafigyelni a traffikra, vagy a rendszámra... http://href.hu/x/bste
Ezt nyugodtan tovább is lehet küldeni, nem árt ha sokan látják, milyen gyorsan megvan a 2-300 ezres büntetés...
Gumit majd csak 1-2 hét múlva cserélek, úgy döntöttem, mert ez még elmegy 500-at, ma is jól viselkedett még. Ha esetleg úgy alakul, akkor lehet majd hívlak!
Jaja, nagyon durva, h a motorosoknál ez hogy megvan, a társadalom többi szegmensére meg abszolút nem jellemző.
Kiválasztottak vagyunk!