Részvétem , van egy jó pár eladó itt a tagok közt is, nem tudom mekkora a takaród és mekkorát nyújtózkodhatsz, de aki így beszél a ZZR-ről az talán meg kellene nézze Ramair gépét . Így az első tulaj is megnyugodna hova kerülne .
Várjál csak,abban asszem csak 1 volt cordura.A többi bőr volt ám.
A picsába,hogy ma kellett behalnia a laptop-nak.
Akkor ma átküldöm azt úgy,hogy melyik bőr és melyik cordura.
Az más azt mondják, ha külföldön történik akkor nem megcsalás...
továbbá ha ellenállsz, és ennek ellenére történik, akkor sem megcsalás: tisztes helytállás mellett vesztetted el a csatát, egy hős vagy
Pedig kompromitáló képek nincsenek is fent...
Akit pedig emiatt elveszítünk, az nem is illik a csapatba... Merthát Bácsi.... Lassan Andrist is megunod, és kell a fiatal utánpótlás
Vannak dolgok amire rá kell szánni az időt ...Amerika rokonod Al Bundy is megmondta régen: a baseballra kellett gondolnia, de sok év házasság után már csak a baseballra akar gondolni közben
( az őrmester vagy a házmester? Hátulról nem ismerem fel... )
A picsába,hogy ma kellett behalnia a laptop-nak.
Akkor ma átküldöm azt úgy,hogy melyik bőr és melyik cordura.
Köszi-köszi
Én még reggeli előtt vagyok,de már nem is kívánom.
továbbá ha ellenállsz, és ennek ellenére történik, akkor sem megcsalás: tisztes helytállás mellett vesztetted el a csatát, egy hős vagy
Akit pedig emiatt elveszítünk, az nem is illik a csapatba... Merthát Bácsi.... Lassan Andrist is megunod, és kell a fiatal utánpótlás
eztismegnéztem
a helyes válasz R1
csabamuvek@freemail.hu
06706170942
A klasszikus családi értékrend mellett megjelenik a kulturált kikapcsolódás, és a közös hobbik szeretete
Bár... ha jobban belegondolok. Válság van, azt mondják ilyenkor ne legyen válogatós az ember
( baszki, ha most egy újdonsült ZZR tulaj benéz ide... végleg elveszítjük )
Kár, hogy Ti kihagyjátok