Sajnálatos módon nekem csak annyi jutott belőle, hogy a motorrevü teszten lementünk a balcsira, aztán a pilisen keresztül vissza pestre. Valahogy a reggeli motorválasztásnál a kisebbeknél ment a tolongás, hulkot senki se akarta, így voltam olyan kedves és feláldoztam magam. Annyira nem fájt, imádtam a dögöt. Kicsit olyan mint most rexi. Nagy, de könnyű vele lassan is menni. Böszme erős, de csak ha akarod. Megy mint az állat, de közben meg bölcsőben érzed magad. ótópályán nagyon szórakoztató otthagyni a villogó bömöst a segged mögött. Kéne, csak nem vok hajlandó annyit adni egy hobbyra.
Szép. Tetszetős. A motor karakterét nem érzem. Nem dacos nem ideges de nem is nyugodt. Nem papás nem fiatalos. Olyan semmilyen. Mondjuk sok nagy ccm-és japán gépre igaz mostanában ez.
Én nem szeretem ezeket. Olyanok mint egy vonat. Van ereje ezt nem tagadom de olyan se íze se bűze picit. Olyan mintha nem lenne lelke. Nem tudom jobban körülírni. Csak egy gép. Annak nagyon jó de nem él.
"Nem loptak valakitől egy 400-as Kawasaki ZZR-t? piros... az imént óhajtották rámsózni törzskönyv nélkül adásvételi meghamisítással" Most láttam egy motoros csoportban!
https://totalbike.hu/tesztek/2014/03/26/kawasaki_zzr_1400/