Ha road 2, akkor abból 2 szettet használtam el, szárazon a legjobb túra sport, de esőben ésszel lehet csak menni vele és nem bír ki még 10-et sem hátul, zzr1100-en még a 8-at se.
Na, az enyém is igy mutat, a srácnál sem megy ki közép állásig csak negyedig, pedig Ő pörgeti. Akkor lehet hogy igy jó ahogy van.
Egyébként tényleg jó a vidi!
Ha termosztátot cseréltél , és a ventillátor is kapcsolgat , akkor az óra a sanszos , de azt sem mondanám rossznak , csak más értéket mutat ! Neked most lejjebb lesz az üzemi 85 fok !
Szeretném kérdezni, hogy nálatok hol szokott állni a vízhőfok mérő óra mutatója? Nálam alig lép be a zárt mezőbe, és még nyáron a legmelegebb időben is negyedig megy csak fel, de a venti már beszokott kapcsolni. Ezért nem tudom hogy az óra, vagy a jeladó lehet rossz? A termosztátot most cseréltem ki, de ugyan úgy mutat mint előtte. De szerintem legalább fél állásig ki kellene menni a mutatónak. Vagy nem?
Olaj váltáson gondolkodom, amire váltanék az Motul 5100 vagy 7100 illetve Castrol Power1. Esetleg valakinek tapasztalat az említettekkel? Bár 5100 már volt régebben, de egy pár éve nem használtam.
Egyébként tényleg jó a vidi!
http://youtu.be/CfI76OEgZJQ
Szerintem megérte nagyon, nem kemény nem repedt teljesen hibátlan. 2015 24. Heti!