Ha nem lenne gond akkor a gyújtó tekercsek környékéről kellene nekem foto, hogy konkrétan melyik kábel hova megy. Ide vagy a e-mail címemre küldj már képet. Kösz.
Hát ez 10/10-es. Kiváló anyag, mókás, minőségi :)
Külön tetszik, hogy hallani a motorhangot és csak alig a szélzajt. Gondolom komolyabb fajta kamerával készült.
Ez király, kar hogy olyan lassú voltam. Nagyon nem éreztem a motort a bálna után, a kigyorsítással nem volt baj de a kanyarbejárattal igen a zabszem a seggemben volt. De ti jól nyomtátok élvezet volt látni ahogy egymás mögött mentek és előzitek a nagy vasakat. Grat.
Nekem sem akart 150-nél többet menni és 8000-nél jobban kipörögni. Aztán télen szét szedtem és újraállítottam a szelepeket, mit ne mondjak nagyon össze-vissza álltak! Lényegesen jobb teljesítményt nyújtott, de 10000-es fordulatnál kezdett dadogni és még dobtam bele egy új aksit is. Most már úgy megy ahogy kell.
Hello mindenki!
segitségre lenne szűkségem, mivel válto hiba miatt szét szedetem a motoromat(ZXR400L) 1995-öa ,es tőmitéseket vennék belle. Kérdésem az lenne hogy aki már volt hasonlo hejzetben, ő tuna e esetleg tanácsot adni hogy hol érdemes venni. Persze nem horror áron. Segiségeteket előre is kőszönőm.
Lehet, hogy létezik 57 lovas verzió is, ahogy létezik 33 lovas fojtott is... A linken lévő két verzió az elterjedt, ennyi. Öreg motorok. Állapottól függ a teljesítményük, nem a forgalmitól.
Mérd le GPS-szel a sebességed.
Külön tetszik, hogy hallani a motorhangot és csak alig a szélzajt. Gondolom komolyabb fajta kamerával készült.
Kawasaki Lime party 2013,, zxr400.
http://youtu.be/Abwm-W_7QpI
Amúgy kőszi a tipet
segitségre lenne szűkségem, mivel válto hiba miatt szét szedetem a motoromat(ZXR400L) 1995-öa ,es tőmitéseket vennék belle. Kérdésem az lenne hogy aki már volt hasonlo hejzetben, ő tuna e esetleg tanácsot adni hogy hol érdemes venni. Persze nem horror áron. Segiségeteket előre is kőszönőm.
Mérd le GPS-szel a sebességed.