Valószínű ha nincs látható sérülés ami mindig felsérti a tömítést akkor nem kerek már a profilja teljesen és ott elereszti az olajat, nem tudom hogy meg lehet-e csinálni jó pénzért biztos de ha van vkinek eladó akkor az talán jobb megoldás ha az hibátlan.
Akkor nézd meg még egyszer!Nekem is ez volt a bajom ,a szár kerék felőli oldala meg volt picikét horpadva.Szinte csak kivett állapotban lehetett észrevenni.Én vettem egy komplett futóművet anno.Melyik oldal a rossz? Mert ha a jobb, akkor van egy hibátlan első telóm, ami eladó! Meg még sok más is.
Ha valaki pályázni szeretne akkor még mindig eladó egy HYPERPRO progresszív sportrugószett!
Ha valaki otthon van a témában és tudna segíteni azt megköszönném :)
Szóval, mi lehet a baja az első teleszkópomnak, mivelhogy engedi az olajat, már egy kisebb út után is. Szimeringet cseréltem, az egyik ugyanolyan hibátlan mint volt, a másik pont az ellenkezője :/ Szemmel sérülés nem látszik rajta, semmi ütődés vagy karc.
Segitségetek szeretném kérni.
Erről a motorról valami információtok van?
3 hete még 450 volt az ára most 280
Mi lehet a baja és mennyibe fájhat a javítás?
illetőleg a gyári állapot európai L1-es modellnél 1 3/4 fordulat autszria, németországi : 1 5/8 L2-L3 EU modellnél pedig 1 1/2 ez áll a service manualban kiindulási pontnak használható a 6-7 az nagyon sok szerintem.
Vitka jól mondta addig kell betekert állapotból kifelé tekerni ameddig emelkedik a fordulat amikor a legmagasabb akkor alapjáratot visszaveszed majd kövi henger, nem biztos hogy mindegyik hengernél ugyanúgy kell kitekerni, vagy ha van valakinek colortune-os üveggyertyája akkor azzal egyszerűbb belőni azt úgy kell állitani amíg szép folyamatos kék színű lesz az égésed.Ha fordulaton dadog annak már sok köze nincs a csavarokhoz hiszen azzal csak alapjárati keveréket állítasz én megnézném hogy a tűk hogy állnak ha állítható vagy nincs megbuherálva alátéttel illetve nekem egyszer úgy jött elő egy ilyen dadogás hogy a levegőszűrőház nem feküdt fel rendesen és ott kapta a többlet levegőt aztán 6e körül rángatott mint a szemét, meg persze gyári levegőszűrő sem árt.
szia! Tudom nem mostani téma ez,de én most szivok ezzel a csavarral.
Nekem egyformán vannak most ki tekerve és szépen is jár de ha be melegszik már dadog meg olyan mintha keveset kapna. Atz akarom megkérdezni hogy kb mennyire kell ezeket a csavarokat ki tekerni? Most jelenleg 5 és fél fordulaton van ki tekerve de ez is kevés. Mielőtt szét szedtem meg néztem és 6-7 fordulaton+össze vissza voltak ki tekerve. Ha tudsz valami infot adni meg köszönöm!
Sziasztok!
25Kw-os 400-as ZXR-t szeretnék venni 500 000Ft értékben!
Ha valakinek van esetleg 25Kw-os papírokkal eladó motorja, akkor kérem jelezze a beciby@citromail.hu e-mail címre!
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.: Béci
Holnap csinálok róla képet. annyi h a lámpa helye kivan vágva. szóval egyvől mehet fel rá :) karcok vannak rajta, de nem vészes meg nagyon kicsi repedés, de full üvegszál. és magyarán kibaszott erős anyag :) holnap délután küldök képet!
Szia
Képet tudsz róla feltölteni hogy milyen állapotban van + esetleg hogy mennyit gondolsz érte! benelli@freemail.hu erre a címre is elküldheted.
köszi
Valaki esetleg csinált már ilyet?
Köszönöm előre is a választ.
dongo90@freemail.hu
valamelyik hétvégén még egyszer nekiugrok és szétkapom hátha megjavul, de ha aktuális lesz akkor mindenképp szólok
egy irányárat tudsz dobni pm-be? :P
Ha valaki pályázni szeretne akkor még mindig eladó egy HYPERPRO progresszív sportrugószett!
Meg tudnátok mondani a 400-as ülésmagasságát
Köszi
Szóval, mi lehet a baja az első teleszkópomnak, mivelhogy engedi az olajat, már egy kisebb út után is. Szimeringet cseréltem, az egyik ugyanolyan hibátlan mint volt, a másik pont az ellenkezője :/ Szemmel sérülés nem látszik rajta, semmi ütődés vagy karc.
Valaki valamilyen ötlet? :)
Segitségetek szeretném kérni.
Erről a motorról valami információtok van?
3 hete még 450 volt az ára most 280
Mi lehet a baja és mennyibe fájhat a javítás?
moci hirdetés
Előre is köszi
Nekem egyformán vannak most ki tekerve és szépen is jár de ha be melegszik már dadog meg olyan mintha keveset kapna. Atz akarom megkérdezni hogy kb mennyire kell ezeket a csavarokat ki tekerni? Most jelenleg 5 és fél fordulaton van ki tekerve de ez is kevés. Mielőtt szét szedtem meg néztem és 6-7 fordulaton+össze vissza voltak ki tekerve. Ha tudsz valami infot adni meg köszönöm!
Belinkelnéd a hirdetést?
25Kw-os 400-as ZXR-t szeretnék venni 500 000Ft értékben!
Ha valakinek van esetleg 25Kw-os papírokkal eladó motorja, akkor kérem jelezze a beciby@citromail.hu e-mail címre!
Köszönöm szépen előre is!
Érdekelne a motorod!
Tudnál adni elérhetőséget amin el tudnálak érni?
Facebook, vagy MSN, vagy e-mail cím?
Köszi szépen előre is!
Képet tudsz róla feltölteni hogy milyen állapotban van + esetleg hogy mennyit gondolsz érte! benelli@freemail.hu erre a címre is elküldheted.
köszi