Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem RamAir. Annak ugye az a lényege, hogy nagyobb légnyomás hatására több levegő préselődjön az égéstérbe. Ezeknek a csöveknek a szerepe pusztán annyi, hogy a motor a hűvösebb menetszelet szívja be, ne a motor mellől a melegebb levegőt. És ugye azért mert -- levegő hőmérséklete minél kisebb, annál több levegőmolekula van egy adott térfogatban.
Eddig nem találkoztam olyan motorral aminek ilyen csöve lett volna ezért találtam furcsának. Minek szedném le? vagy ilyen mocit veszek és megszokom vagy nem ilyet veszek és nem lesz rajta ilyen "futurisztikus" alkatrész
ha zavar a kilátásban az a cső akkor eléggéfurcsán motorozhatsz.Ha lesz zxr400-ad,ved majd le róla,ha neked úgy tetszik.
Értem már, de szerintem akkor is hülyén néz ki azzal a csövel... Meg szerintem zavarna is a kilátásban
Ha meg nemlenne rajt fedő a légszűrőházon és úgy tolná bele válszeg mégjobb lenne.
Mert hideg levegőt tol a légszűrőházhoz.
a csövön keresztül megy be a levegő a tank előtt/alatti légszűrőházba azért kell oda amugy sztem is szép racing feeling meg egy kicsit ilyen sci-fi űrmotor
Szerintem pedig zsírul néznek ki vele.Amugy RamAir a neve,és ha leszeded kevesebbet megy a vas.
Miért kell a fejidomból a tankhoz vezetni azt a 2 csövet? Több motoron is láttam már pl Avalon képei között. Ezt magyarázza meg valaki. És ki lehetne szedni onnan? mert nekem nem tetszik.
zxr400-ra meg 250-400cc gépekre való supermoto szettemvan most uj,eladó.azért adom el mert nekem már széles felni van a motoromban,arra 165ös kell
tehát shinko slick 160/60 és 120/70 ujak,medim.
Aki Jár Kakucsolni,ideoda,annak nagyon fasza,zsiruj
érdeklödni nálam 38500 ft
.
Van két anya a rugó fölött. Egyiket meglazítod, másikat meg elkezded csavarni +húzni" feszíted a rugót vele. És addig csavard míg jó nem lesz. :)
És mit és hol kell tekernem?

Kösz!
a központi rugóstagon lehet állítani,a rugó erősségét.tulajdonképp az előfeszítést kell növelned(ergo összenyomod a rugót amennyire kell,ahogy érzed)
Sziasztok!

Hogy, és mivel tudom a hátsó futóművet két személyre állítani. Utas esetén nagyon leül a gép hátulja.
Köszönöm a segítségeteket.
na igen,ezt felejtettem el az oktatómtól megkérdezni,de eljön még az az idő amikor a kötelező tanulóórákra ráhúzzák,h negatív diszkrimináció
Bocsi igazad van.
Sziasztok!

Van egy dunlop kr108 slickem eladó.(165/55) Középen még rengeteg anyag van rajt, két szélén 2mili van. 8ezer huf. Vagy, ha vágva kell akkor 10e.
Az nem Skype hanem Spyke
Nekik nics szükségük rá,nekik mindent lehet.A rendőrök öket nem fogják megállítani.Ennyi.
Ott nincs bőrruha.Kawasaki ruhám van azt Csepelen vettem,de ők se árulnak bőrruhát.De még érdekelne Skype bőrruha is.
egy költöi kérdés látott már valakji cigányt tanulovezetö kocsiban oktató mellett mert én még egyet sem
Segítséget kérnék.Ha valaki tud nekem olyan boltot ahol tudok kawasaki bőrruhát venni az írjon.kawasaki400@freemail.hu.köszönöm
"brazil"