5 ha normálisan közlekedem, 6 ha húzom neki. Pályázáskor nem mértem, illetve ha autópályán megyek végig 180-al akkor asszem 6-nál is több de mérni nem mértem így még, csak észrevettem hogy hú de nagyon fogy.
én már úgy vettem a motrot!
Csak néhány átalakítást kellett véghezvinni.
A ktg-ek: 1 verseny 15 000.-
ebben van biztosítási ktg is
valahol egyesületi tagnak kell lenned, olyan egyesületnél ami a MAMS-nál regisztrálva van.
Licencet kell váltanod, ez egy évre, hát most nem akarok hülyeséget írni, nézd meg a www.mams.hu oldalon. Ha nem akarsz nemzetközit akkor elég a "C" licenc.
versenyidomot tudsz venni szerintem 50e körül ha akarsz, amit ajánlok.
de ha kijössz 20.-án a ringre mindent láthatsz, és kérdezheccccccccc is.
belépés ingyé van!
Istella ha megkérlek, tudnál írni egy összesítést a mocin végrehajtandó változtatásokról, hogy neked melyik menyibe került, és hogy e versenyeken mit és mennyit kell fizetni? Plz. Thank u.
Teljesen megértettelek!
És megértettem a negatív és pozitv élményeidet is.
De ne álltalánosíts! Egyébkét azt mondtam, ha akerekek nem voltak sérülve megveszem, de nyílván nem mondok 100%-ra látatlanba biztosat. Nekem is vannak negatív és pozitív tapasztalataim.
Csak számítottam a kerekekre.
Nem haragszom, és nincs is már bennem rosz érzés se!
Remélem Te is megértessz!
...Azert erdekes egy mano vagy te, eddig egy leveledre valaszoltam, masik kettot irtam, aztan arra se vetted a faradsagot, hogy egy nyomorult "bikmakk"-ot visszairj...
Nem hibaztatok en senkit, es nem is azert adtam el a felnit, mert azt a sztorit akartam megbosszulni rajtad, ennyire aztan nem vagyok kicsinyes.
Szerintem en eddig mindenkivel korrekt voltam, akivel eddig alkatreszt ugyben osszefutottam. (volt hogy kimaradt a csomagbol valami, amit utana mar nem tudtam elkuldeni, annak visszautaltam az arat, illetve masnak utanakuldtem kesobb, ami hianyzott meg), vagy amikor lejott valaki es beszelgetes kozben kiderult, hogy harom kisgyereke van, akkor inkabb odaadtam felaron, hogy a masik felet koltse rajuk.
Ezzel ellentetben volt olyan, aki, miutan elkuldtem utanvettel, nem vette at a cuccot, amit en 3 het mulva kaptam vissza a postatol, a postakoltseget meg kifizettem zsebbol... persze utana elerhetetlen maradt a joember.
...vagy odaadtam a cuccot ugy, hogy a teljes arat majd par heten belul kifizeti, ennek tobb mint 3 honapja ... (ha olvasod, remelem osszeszeded magad vegre ..! ;) )
...vagy lebeszelunk mindent, becsomagolom a cuccot, varom hogy kuldje a cimet, csak nem kuldi, amikor meg hivom, akkor nem veszi fel, ha meg mas szamrol hivom, akkor meg kinyomja, miutan mondom, hogy ki vagyok...
..szoval van par negativ elmenyem is.
Akinek eladtam a felnit, mar korabban ketszer vasarolt tolem egy halom cuccot, most is lejott szemelyesen, es kifizette kp-ban. Te viszont csak feltetelesre mondtad, hogy ha megnezed, utana veszed meg, ha OK (plusz a lenti sztori miatt mar volt veletek egy negativ tapasztalatom) - szoval volt benne bizonytalansag. Oszinten, te az en helyemben mit tettel volna?
Megegyszer leirom, amit telefonban is elmondtam, hogy elnezest kerek, amiert az igeret ellenere nem viszem a felnit. De nem fogom felvagni az ereimet szegyenemben, ha megerted jo, nem nem, az is.
Mint azt ahogy le is írtad azok az alkatrészek nem nekem kellettek, így ne engem hibáztass amiért nem hívott az illető fel téged, és nem szolt, hogy tárgytalan.
Én csupán segítettem neki találni azt amit akart.
A kerekek viszont nekem kelletek volna...........
Hello Istella. Én majd szeretnék menni egyszer versenyezni 400asba, csak pár év mulva mert még csak 18 vagyok meg most egyelöre csak 250 -es mocim van. De nagyon érdekel a téma. Meg ez a motor az elsö igazábol, még a váltáson is van mit gyakorolnom de két- három év mulva leteszem a nagy A-t és akkor veszek egy 400asat, adigra remélem már jobban megy a motorozás. Amugy ha tudnál írni erről az egészről pár szót jó lenne megköszöném. Milyen hosszú egy verseny? Meddig szokot tartani a verseny szezon? Mi pénz azon kívül hogy a motrot kell biztosítani? Meg itt végülis mindenki saját maga készíti fel a motrát a versenyekre? meg itt is szponzorokat kell keresni? vagy hogy vannak ezek? stb. köszi elöre is a válaszokat. Msn-en vagy emailba is elmondhatod, adatlapomon megtalálod.
En meg emlekszem egy Istella Tamasra, akivel az ev elejen (vagy tavaly ev vegen) beszeltunk, kijelentette hogy kell neki jopar dolog, felni, huto, villa ha jol emlekszem, azt is megbeszeltuk hogy melyik nap jon le erte, es aznap, mikor jott volna, visszamondta...
Remlik? Mikor a haverod motorjat akartatok osszerakni...?
Es akkor en magyarazkodok neked? Nezzel mar magadba!
Gyertek minél többen
zx4r: a hozzászólásoknál látsz egy előzmény gombot. Ha rákattintasz megláthatod mire válaszoltak. LOOL
regisztrálj, és a fórumon kapsz választ minden kérdésedre.
Itt jelen van az összes SSP400-ban induló!
Csak néhány átalakítást kellett véghezvinni.
A ktg-ek: 1 verseny 15 000.-
ebben van biztosítási ktg is
valahol egyesületi tagnak kell lenned, olyan egyesületnél ami a MAMS-nál regisztrálva van.
Licencet kell váltanod, ez egy évre, hát most nem akarok hülyeséget írni, nézd meg a www.mams.hu oldalon. Ha nem akarsz nemzetközit akkor elég a "C" licenc.
versenyidomot tudsz venni szerintem 50e körül ha akarsz, amit ajánlok.
de ha kijössz 20.-án a ringre mindent láthatsz, és kérdezheccccccccc is.
belépés ingyé van!
ha latok valahol felnit, majd kuldom hozzad.
udv
N.
És megértettem a negatív és pozitv élményeidet is.
De ne álltalánosíts! Egyébkét azt mondtam, ha akerekek nem voltak sérülve megveszem, de nyílván nem mondok 100%-ra látatlanba biztosat. Nekem is vannak negatív és pozitív tapasztalataim.
Csak számítottam a kerekekre.
Nem haragszom, és nincs is már bennem rosz érzés se!
Remélem Te is megértessz!
Szerintem en eddig mindenkivel korrekt voltam, akivel eddig alkatreszt ugyben osszefutottam. (volt hogy kimaradt a csomagbol valami, amit utana mar nem tudtam elkuldeni, annak visszautaltam az arat, illetve masnak utanakuldtem kesobb, ami hianyzott meg), vagy amikor lejott valaki es beszelgetes kozben kiderult, hogy harom kisgyereke van, akkor inkabb odaadtam felaron, hogy a masik felet koltse rajuk.
Ezzel ellentetben volt olyan, aki, miutan elkuldtem utanvettel, nem vette at a cuccot, amit en 3 het mulva kaptam vissza a postatol, a postakoltseget meg kifizettem zsebbol... persze utana elerhetetlen maradt a joember.
...vagy odaadtam a cuccot ugy, hogy a teljes arat majd par heten belul kifizeti, ennek tobb mint 3 honapja ... (ha olvasod, remelem osszeszeded magad vegre ..! ;) )
...vagy lebeszelunk mindent, becsomagolom a cuccot, varom hogy kuldje a cimet, csak nem kuldi, amikor meg hivom, akkor nem veszi fel, ha meg mas szamrol hivom, akkor meg kinyomja, miutan mondom, hogy ki vagyok...
..szoval van par negativ elmenyem is.
Akinek eladtam a felnit, mar korabban ketszer vasarolt tolem egy halom cuccot, most is lejott szemelyesen, es kifizette kp-ban. Te viszont csak feltetelesre mondtad, hogy ha megnezed, utana veszed meg, ha OK (plusz a lenti sztori miatt mar volt veletek egy negativ tapasztalatom) - szoval volt benne bizonytalansag. Oszinten, te az en helyemben mit tettel volna?
Megegyszer leirom, amit telefonban is elmondtam, hogy elnezest kerek, amiert az igeret ellenere nem viszem a felnit. De nem fogom felvagni az ereimet szegyenemben, ha megerted jo, nem nem, az is.
Én csupán segítettem neki találni azt amit akart.
A kerekek viszont nekem kelletek volna...........
En meg emlekszem egy Istella Tamasra, akivel az ev elejen (vagy tavaly ev vegen) beszeltunk, kijelentette hogy kell neki jopar dolog, felni, huto, villa ha jol emlekszem, azt is megbeszeltuk hogy melyik nap jon le erte, es aznap, mikor jott volna, visszamondta...
Remlik? Mikor a haverod motorjat akartatok osszerakni...?
Es akkor en magyarazkodok neked? Nezzel mar magadba!