de futóművileg egy zxr joval komolyabb,és talán üzembiztosabb is.
istenem,hogy ti mennyire szerencsetlenek vagytok...allandoan ez a futomu dolog...mikor nottok mar fel vegre?MO-on talan van 6-7 motoros akinek a szajabol ezt elfogadom,a tobbitol csak szanalmas okoskodas...Geri,amig a nagymuter is korbeeloz teged a jarokeretevel minek okoskodsz a futomuvel?azt hiszed a szaros ZXR-rel jobb idot fogsz menni mint egy RGV-vel?
Huh srácok! Köszi a sok választ... de a tököm tele van az árakkal.. el vannak szállva.. :P vagy csak én gondolom úgy? :P
Jap, én is gondolkodtam, hogy úgyse bírnám ki pálya nélkül, ha van motorom... A TZR meg csak eszi a pénzt, jobban, mint egy ZXR szerintem... :S Na majd még gondolkodom, de addig is érdemes lenne kipróbálnom a ZXR-t.. ;) Amúgy EVO gyorsuláson az volt az egyetlen, ami lehagyott 200 m-en kategóriában... :P még az SDR-rel!
Geri!
28-án hol leszel? Melyik pályán?
Én abszolút Yamaha párti vagyok de tényleg 400-ban tényleg a ZXR a legjobb ez tény... Pályázni abszolút alkalmatlan az FZR szerintem, szériaállapotban persze. Szériában meg a ZXR majdnem tökéletes pályára. Utcára viszont nagyon frankó az FZR
eldöntöd mitakarsz,spórolni,vagy jó motort venni.
én is zxr-t vettem,majd nyilatkozom milyen,ha megvolt az első pályanap(remélem 28.a sikerül)
amugy félreéve a majomkodást,jó a v2 tzr-ed,de futóművileg egy zxr joval komolyabb,és talán üzembiztosabb is.
amugy angliában tényleg egy fzr-el verik a népet de annak sok köze gondolom egy sima utcai fzr.hez nincs..
annyira nem fostos az a 4T!
atisracénél van a motrom javítani, és ha elkészül akkor megyek ki a ringre a töbiekkel, az meg nem tudom mikor lesz még.
de látogass el ide: SSP400
regisztrálj, és a fórumon keresztül tudunk dumálni. (nem csak velem, az összes ssp400-as versenyző szinte ott van) .
De igen,ismerem,én szereltem neki az NSR-t.Gyertek versenyezni,vele!
Az FZR-t nem lehet egy lapon említeni a ZXR-el.Szerintem annál rosszabb választás nem is lehetne 400-asból,mint az FZR.Motorfelkészítést vállalok
atisrace!
Te nem ismered véletlenül a Malekot? Nem nálad volt az NSR SP-je? Repsol fényű.
Tényleg ennyire szarok a többi 400asok a ZXR-hez képest? a zxr-ek árai el vannak szállva ... csak azé gondolkodom FZR-en. :S :P
Komolyan istella? Hát az szuper lenne! ;)
Egyik haverommal már gondolkodtunk ssp 400-ban.. csak tudod.. még tanulok.. stb..blabla. a lényeg, h kurva sok pénz. :P
Amúgy a 400assal is mindenképpen akarok pályázni... épp azért akarok most 4T-t, mert a 2T-eimet mindig annyira sajnálom. Egy ilyen fostos 4T-t meg nyugodt szívvel nyúznék a pályán... ;)
Szóval mikor is leszel kint Hringen? :D
Amúgy lehet, h már láttalak, mert egyszer voltam kint a TZR-rel, akkor láttam vmi narancsot a parkolóban... de akkor még nem figyeltem ezeket a 4t motorokat... ;)
vegyé zxrt!
oszt gyere versengeni!
Amúgy én szivesen megmutatom a motom, ha megyünk a hungaroringre motrosnapra vagy versenyre.
Egy narancssárga zxrt keress egy narancssárga sátor alatt sok 2T között!
Kb úgy mennek a 2T sportmocik (RGV,TZR,RS) mint a 4T 400-asok csak nem kell annyira pörgetni meg ugye a hang az kárpótolhatatlan - nekem ZXR-em van a bratyómnak meg FZR hát az sokat nem tudok mondani mert nem mentem az FZR-el csak 1-2 kört de sokkal kényelmesebb (futómű puhább meg a kormánycsutkák feljebb vannak ezáltal nem támaszkodsz nagyon a csuklódra), csakhogy 1-2 példát mondjak.Jobban menni meg nemtom hogy jobban megy-e mivel enyém folytott igy csak 180-at megy a Yamaha meg 210-et.
Sziasztok!
Mostanában gondolkodom egy 400as négyüteműn...
Azt tudni kell rólam, h eddig egy TZR250-nel mentem, most szeretnék egy kicsit négyüteműzni, de egyáltalán érdemes felülnöm 400asra? :P
Még nem mentem ilyennel, ugyhogy szeretnék kis segítséget kérni!
Amúgy FZR és ZXR között vacillálok, ténylg annyival jobb a ZXR?
Esetleg ha vkinek van ZXR-re, vagy FZR-e, és szívesen megmutatná élőben a gépét, akkor szeretnék vele találkozni, meg dumálni!
Kösz előre is.;)
istenem,hogy ti mennyire szerencsetlenek vagytok...allandoan ez a futomu dolog...mikor nottok mar fel vegre?MO-on talan van 6-7 motoros akinek a szajabol ezt elfogadom,a tobbitol csak szanalmas okoskodas...Geri,amig a nagymuter is korbeeloz teged a jarokeretevel minek okoskodsz a futomuvel?azt hiszed a szaros ZXR-rel jobb idot fogsz menni mint egy RGV-vel?
mert te is GYP-es vagy mint a sok sügér itten
Jap, én is gondolkodtam, hogy úgyse bírnám ki pálya nélkül, ha van motorom... A TZR meg csak eszi a pénzt, jobban, mint egy ZXR szerintem... :S Na majd még gondolkodom, de addig is érdemes lenne kipróbálnom a ZXR-t.. ;) Amúgy EVO gyorsuláson az volt az egyetlen, ami lehagyott 200 m-en kategóriában... :P még az SDR-rel!
Geri!
28-án hol leszel? Melyik pályán?
én is zxr-t vettem,majd nyilatkozom milyen,ha megvolt az első pályanap(remélem 28.a sikerül)
amugy félreéve a majomkodást,jó a v2 tzr-ed,de futóművileg egy zxr joval komolyabb,és talán üzembiztosabb is.
amugy angliában tényleg egy fzr-el verik a népet de annak sok köze gondolom egy sima utcai fzr.hez nincs..
www.jtmotorsport.hu
atisracénél van a motrom javítani, és ha elkészül akkor megyek ki a ringre a töbiekkel, az meg nem tudom mikor lesz még.
de látogass el ide: SSP400
regisztrálj, és a fórumon keresztül tudunk dumálni. (nem csak velem, az összes ssp400-as versenyző szinte ott van) .
Az FZR-t nem lehet egy lapon említeni a ZXR-el.Szerintem annál rosszabb választás nem is lehetne 400-asból,mint az FZR.Motorfelkészítést vállalok
Te nem ismered véletlenül a Malekot? Nem nálad volt az NSR SP-je? Repsol fényű.
Tényleg ennyire szarok a többi 400asok a ZXR-hez képest? a zxr-ek árai el vannak szállva ... csak azé gondolkodom FZR-en. :S :P
Egyik haverommal már gondolkodtunk ssp 400-ban.. csak tudod.. még tanulok.. stb..blabla. a lényeg, h kurva sok pénz. :P
Amúgy a 400assal is mindenképpen akarok pályázni... épp azért akarok most 4T-t, mert a 2T-eimet mindig annyira sajnálom. Egy ilyen fostos 4T-t meg nyugodt szívvel nyúznék a pályán... ;)
Szóval mikor is leszel kint Hringen? :D
Amúgy lehet, h már láttalak, mert egyszer voltam kint a TZR-rel, akkor láttam vmi narancsot a parkolóban... de akkor még nem figyeltem ezeket a 4t motorokat... ;)
Csak gyere és hozd!
Megyek mindenféleképpen. Muszáj lesz már. Jelenleg mindennap meló van reggeltől estig. Ma egykis szabadnap.
ja igen, számot lécci küld el az spracing@vipmail.hu-ra. Amit beszéltünk.
jön az augusztusi versenyre?
egyelőre nem tudtam még menni vele,de bizalomgerjesztő az egész.versenyre készleszek vele
kijé vót ez a motor?
idomok is megvannak hozzá?
oszt jó megyen a paripa?
oszt gyere versengeni!
Amúgy én szivesen megmutatom a motom, ha megyünk a hungaroringre motrosnapra vagy versenyre.
Egy narancssárga zxrt keress egy narancssárga sátor alatt sok 2T között!
A KincZel Csabi motra eladó!
Ja és megéri, mert gyorsabb mint az enyém :(
Mostanában gondolkodom egy 400as négyüteműn...
Azt tudni kell rólam, h eddig egy TZR250-nel mentem, most szeretnék egy kicsit négyüteműzni, de egyáltalán érdemes felülnöm 400asra? :P
Még nem mentem ilyennel, ugyhogy szeretnék kis segítséget kérni!
Amúgy FZR és ZXR között vacillálok, ténylg annyival jobb a ZXR?
Esetleg ha vkinek van ZXR-re, vagy FZR-e, és szívesen megmutatná élőben a gépét, akkor szeretnék vele találkozni, meg dumálni!
Kösz előre is.;)