csáo!
mail: birddd@vipmail.hu
Amúgy Bpesti vagyok... annyi még, hogy a blokk az természetesen már bontott, nincsen meg benne minden... de sok cucc van, ami még használható... és nekem mér tényleg csak a helyet foglalja... :\
"nekem blokkom van, meg egy csomó aprólék... bár én annak is örülnék, ha valaki csak simán elvinné innen... :) oks, plusz egy tálca sör... :P" aki ezt a kommentet írta nevezetesen
)::(, kérnék egy elérhetőséget, köszönöm!
Nem hullámos, nem üt. Első futómű csere miatt vált feleslegessé (ns400R pályamotoron volt).
Hívj fel megbeszéljük 06-20-9-520-171, vagy küldd el a számodat SMS-ben, visszahívlak.
(gyűlölök irkálni )
Most tervezem felújítani a ZXR-emet, és szükségem lenne néhány alkatrészre, lehetőleg bontottra. (Az ár miatt :) ) Leírom hogy mire lenne szükségem, és ha esetleg van valakinek eladó, keressen meg ezen az e-mail címen, és biztosan meg tudunk egyezni:
simon.szalai@gmail.com
Vagy telefonon: 30 612-negyvenhét-61
Tehát ami kellene:
Visszapillantó (jobbos-balos)
Fékkar
Első index (jobbos)
A tankon levő két légbeömlő cső
Fém fékcsövek
Emellett fékbetéteket (első-hátsó) valamint láncszettet, olajat, olajszűrőt és gumikat is akarok venni, ezekből nyilvánvalóan csak új érdekel, ha esetleg van valakinek elfekvőben, írjon és megegyezünk :)
Üdv! Nem kell valakinek 2 pár első fékbetét? AP racing. Teljesen új, boltban 5000/pár, de én a kettőt odaadom 5000-ért +posta:D Ha esetleg kellene valakinek. Meeeeg van egy karbisorom is eladó 10.000-ért vihetitek azt is ha kell valakinek:D
06209 238 057
mail: birddd@vipmail.hu
Amúgy Bpesti vagyok... annyi még, hogy a blokk az természetesen már bontott, nincsen meg benne minden... de sok cucc van, ami még használható... és nekem mér tényleg csak a helyet foglalja... :\
)::(, kérnék egy elérhetőséget, köszönöm!
Hívj fel megbeszéljük 06-20-9-520-171, vagy küldd el a számodat SMS-ben, visszahívlak.
(gyűlölök irkálni )
Milyen állapotban vannak az első féktárcsák? Külön is eladó? nekem arra lenne szükségem nagyon... :)
Tudok segiteni!
Adatlapomon elérsz!
Most tervezem felújítani a ZXR-emet, és szükségem lenne néhány alkatrészre, lehetőleg bontottra. (Az ár miatt :) ) Leírom hogy mire lenne szükségem, és ha esetleg van valakinek eladó, keressen meg ezen az e-mail címen, és biztosan meg tudunk egyezni:
simon.szalai@gmail.com
Vagy telefonon: 30 612-negyvenhét-61
Tehát ami kellene:
Visszapillantó (jobbos-balos)
Fékkar
Első index (jobbos)
A tankon levő két légbeömlő cső
Fém fékcsövek
Emellett fékbetéteket (első-hátsó) valamint láncszettet, olajat, olajszűrőt és gumikat is akarok venni, ezekből nyilvánvalóan csak új érdekel, ha esetleg van valakinek elfekvőben, írjon és megegyezünk :)