Azt nem tudom biztosra hogy megoldja-e. De az mindig ráfér ezekre a motorokra. Nekem is volt hogy melegen nehezebben indult és akkor karbiszinkron megoldotta, más oka is lehet. Pl szelepek...
Csak annyi hogy egy közel 20 éves motortól ne várd hogy úgy induljon mint egy injektoros automata befecskendezésű bmw...Ezeknél a típusoknál játszani kell a szivatóval...
Karbiszontkront azért állítasd be egy szerelővel.
Jó gazdája leszek ne aggódj Kingston. XD
De engem ez a szivató kicsit zavar. Szerintem valami baj van vele, mert ugye hidegen nagyon magas fordulaton szivatózik és melegen nem akar indulni. Ha elkezdem piszkálni a szivatót akkor néha elindul melegen is. Nem tudjátok mi lehet a baja?
Egy kis segítséget szeretnék kérni, sok helyen kerestem, de eddig nem túl sok sikerrel, bontott alkatrészeket a 2008-as Ninjámhoz.
Sajnos volt egy balesetem amiben egy kicsit megsérült a motor. Amire szükségem lenne az
- egy jobb oldali lábtartó
- egy jobb oldali lábfék konzol (maga a fékpedálnak nem lett baja, csak a konzol tört le)
- egy jobb oldali első index
- és egy jobb oldali olajdekni
hello!hétvégén megyek megnézni egy zxr 250 92-es évjáratú gépet!tudtok pár tanácsot adni mire érdemes odafigyelni?ha szét van hajtva hogyan tudom kiszűrni?álíltólag nem füstöl! mert elég sok rémhírt hallottam 250 esekről..jah és azt mondta hogy a motorja annyira zajos amennyire lennie kell....
160/60
Lenne egy kérdésem. Benzinhiány miatt megállt a moci, majd megtankoltam de mégsem kapja fel a benzint. Mit csináljak vele?
egyébként felmegy nekem is az van rajta
aztán eladtam a vasat...
felmegy a pici ninjára a 160/60 r 18-as gumi ?
http://www.r17.hu/index.php?pa...
Eleje CBR600RR hátulja R1!
Valaki tudja hogy milyen méret kell rá?
Karbiszontkront azért állítasd be egy szerelővel.
De engem ez a szivató kicsit zavar. Szerintem valami baj van vele, mert ugye hidegen nagyon magas fordulaton szivatózik és melegen nem akar indulni. Ha elkezdem piszkálni a szivatót akkor néha elindul melegen is. Nem tudjátok mi lehet a baja?
Egyébként tetszene.
üdv:jani
Szeretném tudni hogy más típusú zxr fejidomot rá lehet rakni?/kisebb átalakítással/
Egy kis segítséget szeretnék kérni, sok helyen kerestem, de eddig nem túl sok sikerrel, bontott alkatrészeket a 2008-as Ninjámhoz.
Sajnos volt egy balesetem amiben egy kicsit megsérült a motor. Amire szükségem lenne az
- egy jobb oldali lábtartó
- egy jobb oldali lábfék konzol (maga a fékpedálnak nem lett baja, csak a konzol tört le)
- egy jobb oldali első index
- és egy jobb oldali olajdekni
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Az e-mail címem: jung.arpi@gmail.com