Nemtom!
Csütörtök este közelítettem Budapest felé az M1-esen, szigorúan 130-cal, és valahogy kiszakadt az idomból a rendszámtábla!
Bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy utólag megvizsgálva, csoda hogy ekkora alátétekkel ennyi ideig bírta!
Ez betyár, brádör!
Azért nem gondoltam volna, hogy így szívod a vérem az "ex" rendszámtábla elhelyezésem miatt, mikor a tiédet elrejted a kerék mögé...
Egyébként hogy sikerült ez így?
Hát ez sajnos az egyetlen probléma, hogy az egyik csavar szépen beleharapott a gumiba... kicsit komptatom a gumit és akkor kiderül hogy milyen mély a lyuk - mindenesetre nem ereszt a gumi, de attól még pl. pályán leszakadhat róla így a futófelület...
Szóval lehet hogy mégse lesz olyan olcsó a móka, ha kell vennem egy hátsó gumit.
Nem igazán hihető a történet, meg én sem hittem el teljesen: a hátsó kerék begyűrte a sárvédő és a lengővilla közé!!!
Persze folyamatosan hozzáért a gumihoz, úgyhogy elkopott a fele fém a rendszámból, megégett (hátulról) a fehér része, stb. szóval kissé ramatyul néz ki a rendszámom..
Az a hihetetlen, hogy autópályán valahogy úgy esett rá a hátsó kerékre miután leszakadt, hogy nem pattant el a francba, stb. hanem pont elkapta és begyűrte a sárvédő alá!
Vannak még csodák...
hi túró.ugy latom eleg sok infod van itt mindenrol,es az elso erdeklodesemre senki nem valaszolt,azert kerdezlek teged.99-es evjaratu zx9r-re keresek hasznalt palya idomot.ha van az ismeroseid kozott valakinek legyci szolj.
koszi.
Így járnak a mutogatós bácsik, őket nem fotózzák!