Hali dannyboy el küldtem a tel. számom mail-be. Jóvolna még ha ma felhívnál a bukó miatt mert holnap megyek ki németbe és ha más nemlesz ott veszek eggyet.
Nem tudja véletelnül valaki a 2000-es évjáratú ZX9R szelepállítási hézagokat? Én ugyan találtam egyet, de nem egyértelmű, hogy hidegen vagy melegen kell állítani. És hát ez aggaszt egy kicsit :)
Valszeg nem a cserével volt a probléma, mert kb. 10e volt a láncban. Ezt még bőven bírnia kellett volna. Még nem tudni, hogy mi volt a bűnös, de holnap megy a szervizbe és ott alaposan átnézetem. Meg valami jó, drága spéci láncszettet veszek rá.
hello sracok
foto kerestetik
floridai psycho chrome ceg tuningolt 1 zx10r-t.fekete alapon a festes.300sa hatsokerek.
nem talalom a neten.
akinek van dobjon mar meg legyen szives a cimmel
köszi
Képzeljétek, tegnap jöttem hazafelé az újszilvási motoros találkozóról és a 4-es úton Monorierdő után 3 autót megelőztem, majd nagy csörömpölés és mint kiderült elszakadt a láncom. Mindez 150-es tempónál, teljes túrafelszereléssel. A lánc beszorult a hátsó kerékhez, amit egyből le is blokkolt így csúsztam kb. 150-180 métert. Mögöttem a spanom mondta, hogy csak a nagy füst látszott meg az, hogy valaki supermotozik a 4-es úton. ...és ami a legcsodálatosabb megfogtam a gépet - bár kellett dolgoznom, de egyben maradtam. Ez többek szerint kisebb csoda volt a féknyomból itélve. Lásd képek. Aztán motormentő és szervíz. Megmajd sok-sok pénz.
Ezt azért érdemes lenne mindenkinek gyakorolni.
Pályaidomra szeretnék GP-s matricázást. Honnan tudnék beszerezni,vagy sablont szerezni?
Segítsetek.
Köszi.