Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi Allveer,

hát neked most mi bajod van? (te kedvedért nem írom alá...)
Igenigen, basztam válaszolni a király ötleteitekre, bocsánat, hólapátot kérek...!
vazze
én is
na akkor most ezt rakd össze

LX
LX

csak vicceltem
Loo,

dehogy lettél pellengérre állítva! Továbbítottam a javaslataidat a többieknek, és túró máris nagyon elismerően szólt róla!

LX
látod milyen kis buta vagy!
nem veszed észre a diszkriminációs szándékot!
szerinted miért volt benne a zx jelző? segítek!
hogy r6-os igazságosztók maradjanak nyugton!
túró, erre ott lett volna a csevegős is.
a zx topic komyoly témára van, hallgatok a tömegre.
így van ez a hülyeségre.
s mivel egy - két héten egy infó fontos a klub szempontjából, oda nem megy a bla bla.
így örül a tömeg.
vannak helyzetek amiket elfogadok. bár egyet nem értek vele...
Mi ez AZ őrültség??????
ez jó lesz!?
s megjött igazságtündér is!
Megint értelmes vitával töltitek fel a fórumon.

OVI
Azt hiszem, mindkettőnknek jobb lesz, ha ezentúl inkább nem kommunikálunk egymással. A vitát befejeztem, és megkérlek rá, ha eztán valamit beírok a fórumba, ne reagálj rá, további leszólásokra ugyanis nincs szükségem, és ez fordítva is így lesz: nem fogok én sem reagálni a te beírásaidra.
Köszönöm.
nem is kérte senki.
te gondolsz amit akarasz én szintén.
a tettek meg bizonyítanak!
ennyi.
ott van ahogy Csaszi elesett!???
helló!
várjuk, hogy gyertek! :o)
A véleményem tartom és nem fogok az elnézésedért könyörögni, szerencsére vannak mások, akikkel normálisan lehet beszélgetni.
nem kell megvédened de kösz. :o)
mostanra is csak kettőig jutok.

s tartom az álláspontom. ugatni könnyű, ha tenni kell akkor semmi.
utána felhívott!? nem
nekem írt az ilyen olyan ürüggyel nem tud jönni, de kösz? nem!

amúgy csók nektek.
Jó reggelt mindenkinek!

Szia LX

Pellengérre lettem állítva??? csak ujjongásokat szeretnék...
koncentrálj a feladatra!

LX
ha neked az információ volt....
LX,

rendben, elhiszem és tényleg, lehet, hogy nekem sem kellett volna nekiesnem a társaságnak, elhiszem, hogy a háttérben foglalkoztok a dologgal, csak nagyon dühös lettem, amikor már napok óta olvastam a topicot és semmi nem történt, illetve nem tudtuk, hogy történt-e valami, mert nem arról volt szó. A téma részemről is lezárva, reméljük, Bálinttal sikerült pár okos dolgot összehoznunk Alveernak a honlappal kapcsolatban és még gondolkodni fogunk a többiről is...
Dorka,

nincs mit. Viszont meg kell védjem Túrót. Azért mert sokat tesz Ő is a klubért. És azért is mert jó srác, csak nem számolt el 10-ig mielőtt válaszolt volna. Én számoltam... de csak 8-ig jutottam Tudod - ahogy azt írtam is - ezt mindenki saját szabadidejében csinálja, és persze hogy nem esik senkinek sem jól ha ilyen módon nekiesnek.... De téma lezárva, és nézzünk inkább előre!

LX