Felőlem lehet körmönfont, csak ha neki fontosabb körmönfont benyomást kelteni, mint megoldást találni a problémájára, akkor.. khm.. sok sikert kívánok hozzá!
Túró, tetszik a busz-design. Piros alapra is tud valamit?
nem tartom magam hülyegyerknek (pedig Túró annak tart) sőt, talán műveletlen sem vagyok, bár valószínűleg sokan rendelkeznek nálam nagyobb tudás anyaggal. A mondanivalódat értettem de amit most fogok idézni azt nem teljesen :
"A másik rossz , hogyha egy bebére szűkitett doudecimát akarsz emelni akkor Chik Corea mosolyog , Stampó Sanyi meg értetlenül néz a Muskátli presszó bárzongorájánál"
Sejteni sejtem hogy mit jelent, de légyszives fejtsd ki hogy mi az a Bebére szűkített doudecime? (Chick Corea-t azt tudom... Stampó Sanyit meg személyesen ismerem )
Másik oldalról megközelítve viszont Allveernak is igaza van hogy ha kérdésed van, akkor azt tedd fel egyértelműen.
Egyébként pedig üdv a fórumon.
Lehet, hogy be akartál vonni valakiket valamibe, de nehezen fog menni egy, a hálózati jelszóval kapcsolatos kérdéssel. Főleg, ha a kérdés annyira nem írja körül a problémát, mint ez a legutóbbi zavaros hablaty a mögötte rejlő mondanivalód lényegét.
Az egyenes beszéddel hadilábon állsz?
...csak senki nem kérdezte hol akadtam el a fájlküldésben.
Napi tipp:
Ha problémádra hatékony segítséget vársz egy fórumon, tedd fel kérdésedet hatékonyan. Mondjuk oly módon, hogy alapszinten ismerteted a problémát és nem várod el, hogy visszakérdezzenek. Mert van ilyen villamossági, meg karosszéria, esetleg motorgenerál...
Autó problémából is sok van. Tudod van ilyen villamossági , meg karosszéria , esetleg motorgenerál vagy mi a szösz...(tehát a felvetés egy rossz analógia) A másik rossz , hogyha egy bebére szűkitett doudecimát akarsz emelni akkor Chik Corea mosolyog , Stampó Sanyi meg értetlenül néz a Muskátli presszó bárzongorájánál.(Tehát a válaszreakció minősít ha szúrod mire célzok) Lehet , hogy be akartam vonni újabb embereket egy általam szervezett
blues rendezvénybe ...? Lehet , csak senki nem kérdezte hol akadtam el a fájlküldésben. Remélhetőleg ez csakis a fórumot minősíti nem a klubot. (Merthogy olyan sokan nem vakernak ám itt!!)
LX