Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tud. fújjuk le zöldre

LX
Szíjjja Ön!

Sziasztok!

Felőlem lehet körmönfont, csak ha neki fontosabb körmönfont benyomást kelteni, mint megoldást találni a problémájára, akkor.. khm.. sok sikert kívánok hozzá!

Túró, tetszik a busz-design. Piros alapra is tud valamit?
még nem. de mindjárt. kávéztam... azé"...

LX
nem küldtél levelet...
pöcs!
Sziasztok!
Sziiijjjja Leslie,

nem olyan hablatyos az. Ha figyelmesen olvasod meg lehet érteni. Szóval csak kicsit "körmönfont"

LX
csak sikerült elírni : doudecima
Tamasaki,

nem tartom magam hülyegyerknek (pedig Túró annak tart) sőt, talán műveletlen sem vagyok, bár valószínűleg sokan rendelkeznek nálam nagyobb tudás anyaggal. A mondanivalódat értettem de amit most fogok idézni azt nem teljesen :
"A másik rossz , hogyha egy bebére szűkitett doudecimát akarsz emelni akkor Chik Corea mosolyog , Stampó Sanyi meg értetlenül néz a Muskátli presszó bárzongorájánál"
Sejteni sejtem hogy mit jelent, de légyszives fejtsd ki hogy mi az a Bebére szűkített doudecime? (Chick Corea-t azt tudom... Stampó Sanyit meg személyesen ismerem )
Másik oldalról megközelítve viszont Allveernak is igaza van hogy ha kérdésed van, akkor azt tedd fel egyértelműen.
Egyébként pedig üdv a fórumon.

LX
Lehet, hogy be akartál vonni valakiket valamibe, de nehezen fog menni egy, a hálózati jelszóval kapcsolatos kérdéssel. Főleg, ha a kérdés annyira nem írja körül a problémát, mint ez a legutóbbi zavaros hablaty a mögötte rejlő mondanivalód lényegét.
Az egyenes beszéddel hadilábon állsz?
...csak senki nem kérdezte hol akadtam el a fájlküldésben.

Napi tipp:
Ha problémádra hatékony segítséget vársz egy fórumon, tedd fel kérdésedet hatékonyan. Mondjuk oly módon, hogy alapszinten ismerteted a problémát és nem várod el, hogy visszakérdezzenek. Mert van ilyen villamossági, meg karosszéria, esetleg motorgenerál...

:)
Autó problémából is sok van. Tudod van ilyen villamossági , meg karosszéria , esetleg motorgenerál vagy mi a szösz...(tehát a felvetés egy rossz analógia) A másik rossz , hogyha egy bebére szűkitett doudecimát akarsz emelni akkor Chik Corea mosolyog , Stampó Sanyi meg értetlenül néz a Muskátli presszó bárzongorájánál.(Tehát a válaszreakció minősít ha szúrod mire célzok) Lehet , hogy be akartam vonni újabb embereket egy általam szervezett
blues rendezvénybe ...? Lehet , csak senki nem kérdezte hol akadtam el a fájlküldésben. Remélhetőleg ez csakis a fórumot minősíti nem a klubot. (Merthogy olyan sokan nem vakernak ám itt!!)
Mi van kawások? Sehol senki?
Léptem. Ciao.
sőőőőőt, az ergált sem tudtam pontosan hogy micsoda.

LX
ez sz"tem nem volt fölösleges. nekem nem. Mint már mondtam így tutira tudom hogy ergálból készül.

LX
mellesleg csak akkor ok ha te kötözködsz?

LX
Nem tom, de én útálok fölöslegesen megválaszolni kérdéseket.
ezt most miért mondod? Én csak megmondtam hogy Danny majd válaszol mellesleg így már tudom hogy nem alu hanem ergál

LX
A barátaim esztergáltattak, jó lesz az nekem is
mi legalább tudunk kérrdezni...
az a nehéz dolog!! :o)
Sőt, igazából emelőszem sem kell, két csavart behajtasz a lengővillába, és kész.
Az emelő annál fogva is felemeli a motort!
Nektek tök fölösleges válaszolni a kérdéseitekre.
én megmondtam!

LX
simán tudsz. a csavar az érdekes dolog.... mert az finommenetes valami elbaszott méret...
na Danny mindjárt ezt is elmagyarázza hogy miért egetverő hülyeség
Dannyyyyy.......

LX