Allveer már leírta... nem arról szól a dolog hogy mi megmondjuk hogy mit kell csinálni, hanem arról hogy te jösz elő megvalósítandó 5letekkel. Számomat tudod, emilemet ismered. Sőt, Bálintékhoz hasonlóan ide is írthatod az 5leteidet.
ne haragudj, azaz haragudjatok de nemigen ófórumoztam mostanaban 3 nappig pl itthon se mvoltam előtte meg könyvtárban ücsörögtem, mindegy el voltam havazva. de ezt a jó szokásomat megtartom és R6klubbozok is természetesen! ha minden jólmegy a jövő hét még kicsit zűrös utanna mar könnyebb lesz
" Senki nem keresett meg, nem kérte el a telefonszámomat, emil címemet hogy aktívan szeretne segíteni a klub alapításában"
én mar huszadjara ajanlom fel segítségemet a nem tudom ihez mert ense mtudok semmit azon kívül hogy lkub vagy egyesület vagy mi a fene lesz majd ha létrejön
amit szívesen látnánk:
-eseménynaptár (talán a legfontosabb!) esetleg külön pálya- és túra + találkozó kategóriákkal
-időjárás előrejelzés
- Magyarország-térkép (nagy segítség a túrákhoz, plusz feltüntetve a versenypályákat + Kawa-kereskedéseket linkkel, elérhetőséggel)
-Kawa modellismertetők, modelltörténettel (mivel aki ide látogat, az elsősorban a zöld motorokról szeretne minél többet megtudni)
- tapasztalatok Kawákkal kapcsolatban (segítség annak aki motorvásárlás előtt áll)
- szerelési tanácsok + mikrofilmek ha lehet
- adok-veszek (hirdetések)
- chat
Lakáskérdés :) Lehet klubhelyiség, de - ez sajnos a mítingen nem jutott eszembe -, a hajó szinte mindig üres és mindig nyitva van, ingyen. + ott a kaja, pia kéznél. Nyáron meg egy jó kerthelyiséget keresünk Budapest közelében.
Szia Bálint,
köszönjük, a honlapkérdés megoldott :) Magam faragom személyesen. Ötleteket viszont várok, milyen szolgáltatásokat vársz el a weblapon böngészve.
Ami a honlapkészítést illeti, egy kedves barátom készít honlapokat (plusz sok más webes szolgáltatást is tud nyújtani), és mivel ő is motorrajongó, valószínűleg szívesen segít.
Nekiugrottam a klubhelyiség felkutatásának, remélem nem hiába. Ezzel kapcsolatos információkat elküldtem LX-nek. De válogatni a helyiségek között legkorábban jövő hét vége felé tudtok, tudunk
1.
Terem (klubgyűlésekhez). Nem lett megállapodás, szerintem a célnak tökéletesen megfelel például a volt Hepicentrum hajó (ma "Krumplizda") Budapesten, a Margit-híd budai lábánál.
2.
Logo. Kész logónk van. Amíg nem válik hivatalossá, nem publikáljuk.
3.
Szabályzat. Nincsenek szabályok a klubtagok számára, juttatások és kedvezmények vannak. Témához tartozik, hogy várhatóan lesz egy túra-ág és egy pályaverseny-ág.
4.
Weboldal. Lesz weboldal. E két témában (túra, pályaverseny) máris lehet olyan témákon gondolkodni, amelyek jobbá tehetik a készülő honlap minőségét. Ötletek, mindenekelőtt. Akár egyszavasak.
Alveernek és LX-nek köszönöm a választ, Túró, vegyük úgy, hogy meg sem hallottuk, amit egymás írt.
Arról tudnátok valamit írni, hogy miben történt pontosan egyeztetés, terem, logo, szabályzat, esetleg a weboldal, akkor esetleg több dolog jutna nekem is és más eszébe is...!?
Szia Dorka,
ez nem klubtali volt. Alakuló gyűlés volt. A hogyanokat egyeztettük. Az irányt próbáljuk kitalálni. Mindenki mondja a magáét és ebből a végén keletkezik az eredmény, egyszercsak.
A segíteni akarás nem úgy működik, hogy "mondjátok meg, mit csináljak és megcsinálom", hanem nekünk (vagy neked) kell kitalálni, hogy mit kell csinálni. Érted a különbséget?
1. nem tűntem el sehová, de veletek ellentétben van olyan, aki nem ül egész nap gép előtt, hanem más dolga is akad
2. nem vesztem össze senkivel, ez teljesen magánvélemény volt
3.örömmel vettem volna, ha nem 2kor szóltok, hogy van-e klubtali vagy nem, ugyanis ha olvastátok az adatlapom, nem Pesten laom, nem tudok egy óra alatt odaérni sehová, főleg nem úgy, hogy közben más dologm is akad
4.nem utaltam az R6osokra, ez a ti kitalációtok
5.konstruktív véleményt csak akkor tudok írni, ha van mire. LX leírta, hogy tartotok, ez jó volt.
Látom hiányzunk!
Ne izguléjatok leszünk még jelen eleget! Én pont eléggé elfoglalt vagyok még egy hétig kb, de szerintem ezt nagy ívben leszarjátok!
Egyébként meg Üdv mindenkinek!
LX