Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na 1et hagyj meg kérlek

hétfőn lennvagy? nekem a hétfő szabadnap szerencsére ...akkor a zöldet elviszem azaz feltesszük:)
Azonkívül épp most hívott egy Kawa kereskedő, hogy elvinné majdnem az összes Kawasaki-s tankpadunkat!
ne is mondd papa negyed 9kor jöttem el a könyvtárből és 8kor zár.

épp egy NAFTA-ról tartott konferencia összefoglalóját fordítom ami 2001ben volt és kb 1 nap/oldal haladok. 40 oldalas

ez a kisebbik baj, anagyobbik hogy karcoslesz a tank és akkor kivégzem magamat. (harakiri)
CSaszi, nem tudtál tegnap elszabadulni végül?
Danny,

nagyon környezetvédő vagy! Bár igazad van! Ne szennyezzük a Dunát!

LX
Csak az a fontos, hogy a rakpartra ugorj, ne a Dunába.
szerintem ne menj! Inkább mássz fel a Lánchídra
na jó... Allllvveeeeerrr neeeeeeeeee

LX
Ne keressetek. Elindultam a Szabadság-híd tetejére.
igen ez amugy megfigyelhető tendencia!

minnél több a zsuga annal jobban szarragó de azért még vannak rendes emberek is
ebben speciel egyet értek, szerintem a kék sárga fekete baromi jól nézne ki gondoljunk csak itt a bukósisakomra ami szintén metálkék sárga fekete és baromi jol nez ki!!!!

és a szemek is marha menők a motoron szerintem ez ugy ahogy van király elképzelés. ha lesz 1x mar vegre palyaidomom akkor tutkó hogy kék sárga fekete lesz a fényezése
Hát nem tudom én nagyon ritkán alkuszom...akkor is elég szarul de apám nagy zsidó (nem a faji értelemben ugye ) és asszem vhol azoknak van igaza, akik alkudnak. Kapitalizmus van, élelmeseké a világ! Legfeljebb nem sikerül, de megpróbálta. Mindazonáltal azt kifejezetten rühellem, mikor kőgazdag emberek fillérekért képesek a szart passzírozni....van 1-2 olyan ismerősöm(exfőnök stb) akik vasvillával forgathatnák a pincében a tízezreseket de 100 forintért egy utolsó nincstelen senkivel is képesek leállni cigánykodni. Persze lehet ezért lettek azok, akik...tudja fene. Természetesen itt nem erről van szó de azért jól megmondtam.
"Sziasztok! Milyen hálózati jelszó kell az email küldéshez?"

még mindíg leesek a székről a röhögéstől.......

milyen kék-sárga?? sosem volt az... csak egy 5let, amit gondoltam majd 1x a nagy Aaaaaalveeer megmutat egy grafikán hogy hogy néz ki, és ha nem tetszik akkor mehet a kukába.... ja a szemek pedig sok embernek tetszettek, soknak pedig nem. És? Nekem spec tetszettek.... valami újat találj már ki, mert ez már lejárt lemez. Ha nem tudsz értelmeset mondani akkor mindig ezt veszed elő béna
és mellesleg nézz szét az SBK-ban.. a ZX10-es az SÁRGA!!! És kuss Gizike

LX
Énis szeretlek, bár a szemek és a kék/sárga Kawasakid mellé bejött nehezítésnek az alkudozás is. Mit csináljak veled, fiam, kitagadni má csak nem foglak :)
Alveer

szerintem mehet Tescos stílusban is. adott egy rézfánfütyülő ami ugye senkineksem kell. ezt lehetetlen eladni. fogom föléírom hogy 600 ezer áthúzon szép nagy piros csíkkal és alá írom hogy 2 ezer. és hogy -99%! minek alapján kb 200 forintért szerzi be a tesco ezeket még ígyis van rajta nyolcvanezer százalék haszon és ugye eredetileg is 2000 ért akarta leadni. ez az olcsó marketing fogás és így a vevő is úgy érzi hogy jóljár így kell teljesen vidáman átvágni valakinek a fejét.
értem. de csak azért mert ismerlek, és tudom hogy egy kicsit meg vagy zizzenve tehát elfogadom....
de nem értem hogy te miért nem érted. érted?
de teérted megértem ígérem.

LX
HAtalams

Drágám,

vannak dolgok, amiket nem értünk meg.
Én az alkudozási szokásaidon túl például a brazilokat sem értem, akik lomtalanításkor utánfutós Wartburgjaikkal ellepik Budapestet. Ők meg azt nem értik, miért nem értem őket.

Érted? :)
Sziasztok! Milyen hálózati jelszó kell az email küldéshez?

Mintha csak azt kérdezted volna, hogy hova vidd az autódat javítani, ha elromlik. Ne legyél már ekkora lúzer, mégis milyen válaszra számítottál egy ilyen idióta kérdésre? :)))
Hat30hat, én szívesen megmérem neked, de attól függ ez a távolság, hogy mekkorára állítom!
itt vannak!
helótok!

én vagyok én a kocsma közepén!
na mius veletek?
na mi van? Hol vannak a kawások???

LX
tudom
kemény vagy.

LX
ha neked lehet nekem is!
alveert meg azt csinál amit akar. majd itt írkálok :o)