ha konkrétum érdekel, gyere el nyugodtan ma ülünk össze újra. 4-től.
attilakawa@freemail.hu
a helyet nem szeretném, mert nem népi gyűlés lesz!
vagy adsz egy számot, szívesen tájékoztatlak.
Kezdek rájönni, hogy miért is van ez az egész, pontosabban az ostoba, semmitmondó beszélgetés... Mindig csak fikázzátok a többi klubbot, de ezen kívül mást sem tudtok csinálni... Hol az az híres-neves ZX klub?? Beszélni lehet róla, ja, de hogy tegyünk valamit közösen, közöljük az információkat a többiekkel, hogy esteleg legyen valami halvány gőzük róla.... azt nem! Gyerekesen viselkedtek, ujjal mutogattok a másikra, miközben semmi mást nem tudtok csinálni, csak unaloműzésképpen a munkahelyről locsogni....
Nevetséges!!!!
Kövezzetek meg, jöhetnek a további ócsároló szövegek, de egy tuti, nem egy ember előtt járatjátok le magatokat nap nap után!!
Az ilyesmit fel sem kell venni LX. Nyissanak maguknak egy "csak komoly kawások" v. hasonló nevű topikot (egyeztetve a moderátorral, hogy még véletlenül se olvassza be a zx-klubba írogató hüjék szövegei közé), aztán ott közzétehetik amijük van. Akár tanulhatunk is tőlük, ha mutatnak valami újat.
ja, és még valami. Ez a néhány üzengetső hülye, legalább azt elérte hogy megismerték egymást, túrákat szerveztek, pályára jártak és KOMOLYAN elkezdtek alapítani egy klubbot.
Helló Bálint!
Én teljesen egyet értek veled, ebben a Fórum-ban tényleg az van,amit írtál, már én is egyre ritkábban látogatom.Az üzengetéseket egyszerűbb lenne telefonon bonyolítani, mert pl. engem kurvára nem érdekel, hogy X-nek,Y- nak megjött a plekója stb.
A Devils börzére jön valaki?
attilakawa@freemail.hu
a helyet nem szeretném, mert nem népi gyűlés lesz!
vagy adsz egy számot, szívesen tájékoztatlak.
Nevetséges!!!!
Kövezzetek meg, jöhetnek a további ócsároló szövegek, de egy tuti, nem egy ember előtt járatjátok le magatokat nap nap után!!
LX
ami most nem biztos.... de ezt m egduma :o)
allveer, gyk.
LX
tessék. Várjuk a konstruktív javaslataidat, hozzászólásaidat. Ne csak a pálya széléről kiabálj! Irj okosakat!
LX
Én teljesen egyet értek veled, ebben a Fórum-ban tényleg az van,amit írtál, már én is egyre ritkábban látogatom.Az üzengetéseket egyszerűbb lenne telefonon bonyolítani, mert pl. engem kurvára nem érdekel, hogy X-nek,Y- nak megjött a plekója stb.
A Devils börzére jön valaki?
LX
LX
LX
LX