Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze amikor elindul akkor is hasonló építő jellegű kommenteket várunk!
ha konkrétum érdekel, gyere el nyugodtan ma ülünk össze újra. 4-től.
attilakawa@freemail.hu
a helyet nem szeretném, mert nem népi gyűlés lesz!
vagy adsz egy számot, szívesen tájékoztatlak.
csak egy olyat mondatot mutass, ahol a másik klubot fikáztuk!
Kezdek rájönni, hogy miért is van ez az egész, pontosabban az ostoba, semmitmondó beszélgetés... Mindig csak fikázzátok a többi klubbot, de ezen kívül mást sem tudtok csinálni... Hol az az híres-neves ZX klub?? Beszélni lehet róla, ja, de hogy tegyünk valamit közösen, közöljük az információkat a többiekkel, hogy esteleg legyen valami halvány gőzük róla.... azt nem! Gyerekesen viselkedtek, ujjal mutogattok a másikra, miközben semmi mást nem tudtok csinálni, csak unaloműzésképpen a munkahelyről locsogni....

Nevetséges!!!!

Kövezzetek meg, jöhetnek a további ócsároló szövegek, de egy tuti, nem egy ember előtt járatjátok le magatokat nap nap után!!
te most direkt vagy hülye? "Bazmeg", mi a fax bajod van? Bólogató János? Az kellene vagy mi a szar?

LX
Nem kérdés, hogy ki csinálja.
ha te csinálod... :o)
ami most nem biztos.... de ezt m egduma :o)
A klubos weblapon lesz moderált és moderálatlan fórum. Yeah.
Az ilyesmit fel sem kell venni LX. Nyissanak maguknak egy "csak komoly kawások" v. hasonló nevű topikot (egyeztetve a moderátorral, hogy még véletlenül se olvassza be a zx-klubba írogató hüjék szövegei közé), aztán ott közzétehetik amijük van. Akár tanulhatunk is tőlük, ha mutatnak valami újat.
Olyan vagy, mint egy gyerek. Ne kérdezd miért, úgysem értenéd a választ... Nem akarod megemberelni magad, legalább hozzászólásilag? :)

allveer, gyk.
ja, és még valami. Ez a néhány üzengetső hülye, legalább azt elérte hogy megismerték egymást, túrákat szerveztek, pályára jártak és KOMOLYAN elkezdtek alapítani egy klubbot.

LX
Rudi,

tessék. Várjuk a konstruktív javaslataidat, hozzászólásaidat. Ne csak a pálya széléről kiabálj! Irj okosakat!

LX
Helló Bálint!
Én teljesen egyet értek veled, ebben a Fórum-ban tényleg az van,amit írtál, már én is egyre ritkábban látogatom.Az üzengetéseket egyszerűbb lenne telefonon bonyolítani, mert pl. engem kurvára nem érdekel, hogy X-nek,Y- nak megjött a plekója stb.
A Devils börzére jön valaki?
Ok, akkor hétfőn felviszi a srác, mert én most nem megyek pestre, és csütörtökön odaadja. Előtte egyeztetünk.
szerintem igen!
túró, ha csütörtökre intézem a plexit, az jó neked?
már nálad is van!
kuss. írjál inkább értelmeset.

LX
faszt. irogatsz hülyeségeket!
semmi. Dolgozok

LX
Értem, ok! Mi a helyzet?
te már köszöntél csak én nem köszöntem még neked

LX
Szevasz!
Szia Hat30hat.
de. küldtem nem válaszoltál Allveer beteg. Tegnap azt mondta.

LX