Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs. Kutyám van. Ja az sincs. Ne írkálj ide ilyen hülyeségeket, mert jön óóóllllvvvééér oszt" jól megmondja neked a tutit!
emil ment.

LX
haló!
vettem egy lovat!
enduró helyett.
reggelre megették a kutyák
így megettem a kutyákat!

van valakinek eladó lova!?

nem, csak még nem ismered

LX
Allveer,

LY -> Bocsánat! Elvétettem igazad van!

na most az én agyvizem ment fel....
Bocsáss meg - de mivel már azt hiszem ismerjük egymást - hülye vagy!!! (és csak Túrót idéztem) Nem erről szólt a vita, és nem arról a konkrét példáról hogy most én Dannynél alkuszok vagy sem! Hanem arról hogy egyéltalán hol "lehet" helyes-e stb...Mellesleg Danny nekem nem volt addig ismerősöm amíg meg nem vettem a cuccot!
Ha te akkora lúzer vagy hogy mindent megveszel "észnélkül", akkor hajrá csak szólj hogy miben utazol, mert akkor nyitok egy boltot és rajtad fogok meggazdagodni!
És mellesleg igenis tovább lát, hiszen egy kölcsönösen jól megkötött üzlet "boldoggá" teheti mind az eladó mind a vevőt ergo én legközelebb is visszamegyek és ott vásárolok, tehát az eladónak is megéri.... Egyébként pedig folytasd mert kiváncsi vagyok hogy mit tudsz még ebből kihozni, és mit tudsz még belemagyarázni......

LX
Köszi Ólvér!

Várj kitalálom.Te egy szociális munkás vagy, akiben a jó kedély és a segíteni akarás csontig hatol.
vazze" (húúú, ha ezt Allveer meglátja...) FÓRUM. Vita... ennyi..... muszály nekünk 1et érteni? Legalább kivesézzük a gumimelegítőket.... És ez egy hasznos téma!

Meglátta, az ly-onodat is.

Miért???? Ezt nem értem???
A második mondat végére minek a kérdőjel? Nem vagy benne biztos, hogy érted-e a mondókámat?
Segítek, ha nem érted. LX_ZX elhatározza, hogy kell neki egy féklámpa-visszahúzórugó a motorjához. Körbenéz, hol milyet lehet fellelni, a kínálat alapján pedig dönt. Rájön, hogy az egyik fórumos gyereknek boltja van, megörül ennek, rákérdez, igen, van, 100 forint. Ahelyett, hogy megvenné "ész nélkül", mert az ismerőstől vásárlás ha nem is rövid, de minimum középtávon meghálálja magát, alkudozik. Mert nem lát tovább a pillanatnyi 5-10% engedménynél. Folytassam?
Szerintem felesleges...
nekem is 8 csillag a jelszavam
Én is ezt használom:
Sziasztok! Milyen hálózati jelszó kell az email küldéshez?
Dannyboy megtennél egy szívességet? Megmérnéd a motoremelő két szára közti távolságot ott ahol az emelőszemhez csatlakozik? Tehát a legtetején.
Eltűntek a kawások?
Sziasztok, mára ennyi. léptem, ciao.

LX
Milyen új fórum???
mert? Azt hiszed ott te leszel a császár meg mod meg minden? Teeee..... nemalkudozós

LX
Szófosók! Addig örüljetek, amíg nincs kész az új fórum... :)
Lumberghet kérdezd...
nem tudom, hogy eldöntötték-e már....
hová?
csak colát iszom meg vért!
Srácok: ez egy fergeteges csevegés, ami most folytatok

köv. szerdán megy a műmájeres topic "vígadni"
nem jöttök ?
nem nem! nem bird!
Condor!
bird? Nem túró?

LX
tudom!