Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túró,

én ezt nem akarom ennyivel elintézni. Sőt, nem akarom megbántani, bár az Ő stilusa alapján lehet hogy megérdelemelné, de az más lapra tartozik. Lehet hogy én vagyok naív, de úgy gondolom hogy vele is meg lehet értetni hogy mi történik, mi folyik a háttérben, és hogy egy fórum nem CSAK a komoly témákról szól!
Az pedig hogy csak ennyit írtam a klubbról... nos tudunk mást is íni? Ezen kívül szerintem semmit, mivel sajnos attól még odébb vagyunk hogy mindennel készen legyünk.... Gondoltam a logo-t feltehetnénk, de mivel a komplett arculat még nincs kész, ezér sok értelme annak sincs....
kövezzetek meg....

LX
téged hívott?
nekem nem írt!?

csók Doriszka!
ha olvasod ezekhez is szólj hozzá!
vau vau az megy, de ha tenni kell, akkor sehol semmii!?
tudom épp nem érsz rá.
oké!
akkor majd a klubban!
csók.
Allveer,

ne felejtsd el. 16:00-kor találkozni fogunk......

LX
mire nem!?
mindjárt visszakérdez! :o))
Jól megaszontam :))))))))) Értitek, asszem.

LX, neked külön leírom: "Egy klub nem arra való..."

hagjyd már.
összeveszett a pasijával, gondolta beszól valakinek a neten.
megtette. lelépett.

nagyon köszönjük.
a viszont látásra!
És egy klub különben is arra való, hogy ujjal böködjük egymást, hisz egy hajóban ülünk, basszátok meg
ez aztán meg olyan mintha nem is írtál volna semmit!
ennek van értelme!?
szerintem semmi!
ha meg itt baszogatlak azon legalább nevetek. az meg egészséges. :o)
hogy erre is reagáljak, bár lehet hogy a többiek ezzel nem értenek 1et.
A KLUBról

1, Van egy elfogadott logó, és kialakulóban egy egységes arculatterv
2, Tárgyalást kezdtünk a megfelelő emberekkel, a megfelelő fórumon. (részleteket nem szeretnék írni, mert még nem "hagyták jóvá" hogy kommunikáljuk, de annyit mondhatok hogy nagyon kedvező a fogadtatás
3, megfogalmaztuk céljainkat, terveinket, és ezt prezentáltuk/prezentáljuk az előbb említett fórumokon
4, Kialakulóban a klub végleges formája, struktúrája.
5, továbbra is várjuk az 5leteket, esetleges kéréseket, elvárásokat ezen a fórumon!!!

LX
Ígyvan, uram :)
Eztmondom hisz épp. Ha akarna Dorka, jelentkezne és folyton baszogatna minket, hogy mi minden jutott eszébe, amire egy rendesebb klubnak szüksége lehet. Ha ezt nem teszi, elengedjük a fülünk mellett a mondókáját és egyúttal kérnék is mindenkit, hogy ne vegye fel a nem építő jellegű kritikákat. Csak mosolyogjon rajtuk, arra jók :)
hozzám jöhettek.
aznap én főzök. :o)
A kíváncsiság dícséretes, csak nem elég. Főleg nem ahhoz hogy kritizáljunk. (nem építő jelleggel) Az a bajom hogy ha ez nem társul tettekkel akkor semmit nem érünk vele. Én még azt is várom pl hogy a klubhelyiséggel kapcsolatban kapjunk visszajelzést....

LX
megjegyzem azóta sem kaptam mailt a megadott címre.
remélem lx-et hívta.

s az ócsároló stílus ha nem jön, akkor baj van a rendszerben!?
a lehetőségre nem számított biztos.
Nem baj az, ha furcsa, leszarjuk leginkább, hogy nyilvánul meg. Szerintem fontosabb, hogy mit gondol az ember, mint hogy mit és hogyan beszél.
fura stílusa van a kiváncsiságnak! :o)
de ezt ugye nem vírjuk mi felnőttek :o)
Nem, kíváncsi. Ez egészséges. Ám még nem jött rá, hogy az információ nem száll sült galambként az ember szájába. Csak az érdemes az információra, aki megszerzi magának (tehát szorgalmas). Mert van benne akarás. Amíg nincs (elég), addig csak várhat, míg megalakul a klub.
ha lépéseket kell tenni, eltűnik ne félj!
a fórumot meg bárki létrehozhatja!
tehát hajrá!
nekünk még nincs mit beleírni.
mi tudjuk az okokat.
amit megtudhatsz kedves Dorka, de ehhez lépéseket kell tenni.
odajönni pl.
Kedves Dorka,

Örömmel olvastam hozzászólásodat. Ennek kapcsán elkezdtem keresni a legutóbbi erre irányuló hozzászólásokat, de sajnos nem találtam meg. Bocs. Türelmetlen vagyok... Szóval, akkor és ott is írtuk mindenkinek hogy mivel még nincs semmi konkrétum, ezért nem tudunk mit írni. És még jó hogy nem is tettük, mert azóta sokat változott a dolog, és az akkori dolgok már nem igazak. Kértük akkor is hogy jöjjetek 5letekkel, tanácsokkal, gondolatokkal. Hogy őszinte legyek, azóta egy darab sem érkezett! Egy ajánlat érkezett hogy klubhelyiségben segít. Ennyi. Senki nem keresett meg, nem kérte el a telefonszámomat, emil címemet hogy aktívan szeretne segíteni a klub alapításában. Ezt azok az emberek akik elkezdték alapítani a szabadidejükben teszik. Azért mert szeretik a márkát, jó a csapat, és látnak fantáziát egy közös klubban, ahol közösen többet tudunk elérni.
És tudod két féle kritika van : az egyik a konstruktív jellegű ami előre visz, a másik pedig a fikázós, örökké elégedetlen, de semmit nem mondó kritika. Ne is haragudj meg de a tiédet ilyennek érzem.
A kritikát igenis el tudjuk viselni, akkor ha építő jellegű. Miközben ezt írom, láttam hogy volt egy javaslatod is - Klub hírek - na ez az amiről beszélek! Ez már egy 5let, egy javaslat amiről lehet beszélni, amit meg lehet fontolni.
Azt viszont én is szivesen megnézném hogy hol fikáztunk másik klub-ot. R6-osokkal még időnként össze is járunk.
Másrészt, egy technikai jellegű megjegyzés : egy klubot nem lehet 150-en megalapítani - bár jó lenne, mert akkor kapásból lesz bázis - mert 1xrűen lehetetlen annyi embert egy irányba terelni. És végül csatlakozom Túróhoz. Várunk téged 16:00-kor, és Bálintot is. Bár nem kérdezted meg, de itt a számom : 70-371-0116. Ha hívsz megadom a "koordinátákat"

LX
most számon vagyunk kérve!?
ejha!
Kedves Dorka, nem eszik olyan forrón. Én is baszogatom LX-et, meg másokat is, hogy téllegnemár buziskodjunk itten. El kell telnie egy kis időnek, mire megértik, hogy kurvára nem jó ez a szófosás itt nap-mint-nap. A klub tényleg alakul, de mivel az alakulás kapcsán komoly érveket és ellenérveket kell ütköztetnünk a különböző érdekrendszerek figyelembevételével, idő kell hozzá. Vállaljuk inkább az időveszteséget a minőségveszteséggel szemben. Mindenki jót akar, csak néha másképp, ennek egyeztetése időigényes folyamat. Annyit elárulhatok, hogy már nem kell sokat várni, még ebben az évben összeáll a szekér és erősfeszítéseinknek megfelelően meg is fog indulni.
nyugalom.
mindennek eljön a maga ideje.
tél van a zsír és a jó ötletek felhalmozása.
célegyenesben vagyunk!

írtam. a lehetőség adott!
tehetsz érte, hogy legyen infód!
min is lovagolok most!?
fikázunk más klubokat!? te írtad!
csak ilyet nem teszünk - tettünk, tehát butaságokat irogatsz!

vagy ha volt ilyen lássuk. mi alapján írod a véleményt? lássuk!
viszont tettem egy javaslatot is, amiért lehet lebasznak a többiek, de élhetsz vele!
tehát a lehetőség adott!
egy mail, 4-től találka. hívlak, megírom a helyszínt.
tehát a lépés nálad!
Szerintem többen vannak itt, akik kíváncsiak a fejleményekre, de akkor javaslom, indítsunk egy Kawasaki klub hírek című topicot, ahová ezeket a dolgokat le lehet írni és akkor nem fogja senki számonkérni rajtatok, hogy miért nem tudunk semmit.
Látod pont ez a baj, hogy ahányan erről írtunk ebben a fórumban, hogy valami érdemi dolgokról is lehetne szó, a többi dolog meg megbeszélhető MSN-en, mindenki irományából kiragadtatok egy mondatot vagy szót és azon keztetek el lovagolni, és máshogy értelmezni... Felnőtt emberek vagytok, akik nem bírják a kritikát és ahelyett, hogy önvizsgálatot tartanátok, jön az adok-kapok fejezet.... Még most leszögezem, ebbe nem fogok belemenni.

Nem lepődnék meg, ha a kialakulóban lévő KOMOLY ZX kluban kb. 3-4 tagja lenne csak....
Te ezt nem értheted, Hajnalkám :) Lényeg, hogy szeretünk :)