Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt törtem a fejemet hogy mi a sz@rt akarsz te az én mocim blokkjával (gy.k.: erőforrásával ) mire leesett hogy mi a francot akarsz mondani

LX
én is.
bevinném a te blokkoddal! :o)

vitázzunk....
de egész jó bérgyilkos lenne belőled

Motrax : Én figyelembe vettem azt is hogy ha itthon veszem, akkor arra tuti van garancia! (ár/érték) Nem vita, csak comment!

LX
hát ezt elolvasom s felmegy az agyvizem.
ha komolyan akarsz vásárolni......

tommyval egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy mindenki megpróbál ilynekor valami kapcsolatot ismerőst szerezni.... miért!? a kedvezményért!

maradjunk a motraxnál.
tuti nem itthon venném meg, hanem kint. kint 48 ezer pénz. itthon 70.
ez is alku. nem most veszed meg, hanem időben eltolva összekötve a vásálást valamivel, ami miatt érdemes akkor megvenned ergo kivárnod.

egy szó mint száz.
mindenki azt vesz ott amit ahol akar. ha megkérdezi megkérdezi ha nem nem.
ha engednek engednek, ha nem nem.
itt a tél.
vitázzunk egész télen!
na te sem finomkodtál....

LX
te hülye vagy!
Ha komolyan vásárolok, nem kenyeret meg tejet akkor a lehetséges helyekről bekérem az árajánlatokat, megnézem a minőséget, és a nekem megfelelő minőségűből a legolcsobbat megveszem.
Miért???? Ezt nem értem???

LX
csak egy kommentár : a vásárlásnál - normális esetben - nem egy dolog (minőség vagy ár) dönt hanem leginkább az ár - érték arány. Vagyis hogy mit kapsz azért az adott összegért. Én így vásárlok. És természetesen ott veszem meg ahol ez ár/érték arány nekem legmegfelelőbb.
A Motrax pl egy ilyen vásár volt.

LX
Ha komolyan akarsz vásárolni, nem alkudozol.
nem is erről szólt a vita én csak akkor alkudozok ha komolyan vásárolni akarok. Megpróbálom. Ha bejön akkor OK, ha nem, akkor az is. Nyílván ott veszem meg ahol a legjobb ajánlatot kapom.

LX
Ugyanis akiket a termékeim helyett az áraim érdekelnek, azok rendszerint nem fizetőképes vásárlók. Ilyenekre egy jó üzletnek nincs szüksége.
Azoknak az embereknek, akiket a termék minőségénél jobban érdekel az ára, én sem engednék egy kanyi buznyákot se.
húúúú.... tényleg

LX
zsu megmondta!
ne a traktorra tegyük.
ennyi.
mi hibáztunk!
dannyt
nem normális, de ez ilyen.
méret meg nincs belőle, tehát ez van.
jó ár érték aránya van s használd!
kit hívsz?
nem az érdekel te fax. Hanem az hogy ha nem ér körbe akkor az normális-e vagy sem? vagy 1xűen mi vagyunk a bénák és nem tudjuk rendesen felrakni a gumira.... érteeeeed? Nekem tök mind1 hogy melyik, de tudni szeretném.

LX
megírta! igazad van.
mi kell még?
térdeljen le?

Danny tényleg érdekel a faszt. hívlak.
Dannyyyyy.... ez már nagyon érdekel.. tessék jelentkezni!

LX
jól van drágám.
a smart rollernyi kerekét tuti átéri :o)
180/55
Én részben egyetértek veled, mer Danny legtöbbször mindent saját szemszögből ítél csak meg, de onnan aztán jó súlyosan..
na, végre. Némi egyetértés mutatkozik Én sem használom 5 fokban. 16 fokban pedig jól vizsgázott
igen válaszolok, bár most ezt egy kicsit nem értem... de majd biztos elmagyarázod...
Nem, valóban nem éri át. 1-2 mm hiányzik, és azon a részen ahol a tépőzár van, nem melegít, de gondolom azért mert ott nincs fűtőszál.
És ha megkérdezted, akkor gondolom nem normális... de akkor most mi van? Én vagyok a béna - meg Túró is - és rosszul rakom fel? Vagy "hibás"?
Éppeszű hőmérsékletnél felmelegíti - 75 - 80-ra. És ez bőven elég, és ezt nem is vitattam.. Sőt mint előbb írtam, 16 fokban is jól fűtött!

LX
LX, tudod mit? Neked van igazad!
Nem kell védenem semmit, de: aki 5 fokban akarja felmelegíteni a gumiját mert pályázna az vegyen másik gumimelegítőt - meg egy tartalék motort, hamarosan szüksége lesz rá!

Válaszolnál a következő kérdésekre:

Nem éri át a gumimelegítő a 180-as gumidat?
Ha nem, szerinted ez normális?
Nem melegíti fel épeszű külső hőmérksékletnél 80 fokra a gumidat?
Ha nem, szerinted ez normális?