Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erről nekem az a véleményem, hogy ehhez pofa kell, jó vastag bőrrel. És én itt befejeztem.
Na Zsu,

akkor elmondom : bementem (Media) vettem egy digit gépet. (fotó) És belealkudtam az árába egy mem. kártyát. Hát így... és sikerült... csak sokan meg sem próbálják. Barátom megcsinálta ezt cipőboltban. Vett két pár cipőt, és kialkudott egy kb 2000 ft-os kedvezményt.... hát így.... szóval erről ennyit....

LX
LX, nem akarok senkit megbántani...
Hát igen, a szakács az nem kereskedő.
LX, azért megnézném, hogy pl.: a Westendben hogyan alkuszol egy butikban vagy a Media Marktban. F..ság amit beszélsz. Ne mérgesíts.
miért is??? Megmagyaráznád? Vagy ez a szokásos Danny féle "úgyis nekem van igazam" hozzáállás?

LX
LX, igen nagy hülyeséget beszélsz, de nem baj!
Zsu,

hol élsz te? Szinte mindenhol lehet alkudni! Kivéve a Dangert. ami - SZERINTEM - nem biztos hogy a legjobb kereskedői vénára vall! De ezt minden bántó szándék nélkül mondom, 1xűen ez a véleményem....

LX
Leslie, mellesleg az "olcsóbb alternatíva" az nem alkudozást jelenti szerinted se, ugye?
Igen Leslie, de ha alkudozni akarok, akkor olyan helyre megyek, ahol lehet, tehát a kínai piacra.
Ne legyél már a fogyasztói társadalom és "a" kereskedő szószólója, Ny..us!
Szerintem Te is keresed az olcsóbb alternatívákat, ha nem gombokért vásárolsz, nemde? (vigyázz mit mondol válaszképp, mert az a könnyelmű, aki esetleg kérőd lesz, lehet, hogy eltántorodik vagyonkezelési módszereid hallatán..)
akkor a helyzet a következő! Én belemegyek a cserébe úgy, hogy az alu emelőszemeket 4 hét múlva kapom meg. Túró akkor érdekel a dolog? Mert akkor küldöm a plexit
Én is ugyanezen a véleményen vagyok!
Hat30hat, az alut rendelni kell, az 4 hét - ami most van/lesz az fekete, piros, zöld és ciánkék.
Túró, alku szempontjából könnyű dolgod lesz: nem alkuszom.
minden piac. ergo ez is az!
túró, megint eltévedtél. Alkudozni a piacon kell.
akkor alu. De csak, ha túró-nak jó a csere! Ezesetben azonnal mehet!
hát ismerve Danny-t azaz nem ismerem, csak amit olvastam róla nehéz dolgom lesz alku ügyben!
alu, fekete, piros, sötétkék, ciánkék, kawazöld, arany
vagy milyen színekben van még?
alumíniumszínben
Jaaa, az emelőszemre gondolsz.
Az sajna még nincs, éppen úton van (bár attól függ, milyen színben szeretnéd).
vagy nem tudom hogy hívják, az amit a lengővillába kell becsavarni, amire ráül az emelő
Ez a "jó vevő" csak az elmélet, úgy hírlik... Persze ez sokakról elmondható sajnos.
Hat30hat, a "tüskékkel, csavarokkal" az mit takar?