Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hittem nagyobb a baj... bár nekem az is elég lenne (igaz idomom sincs )

gondolom nem emiatt nem jössz, vagy igen?
nekem pl fogalmam sincs kinek van igaza. ez a forum mindenre jó. komoly dolgokat vagy nem komolyakat is érdemes ideírni. en az értelmetlen vagy nem nekem szóló félmondatos hozzaszolasokat (pl : pff vagy uhh vagy na Te meg ilyesmi) el se molvasom:)

amugy kb 4 honapja szoltam hogy segitek klubb ugyben. de nem igen tudok semmirol igy nem ige ntudok segiteni.

tovabbra is szoljatok ha kellek
dehogy.
a plexi a legnagyobb kár rajta :o)
csak most lukas itt- ott az pályaidom.
valami rémlik... részvétem

üzemképtelen?
terveztem, de lezúztam a motorom.
így én tuti nem megyek - szervezek :o(
Túró

Terveztek még Klubbos gurulást erre az évre??
Az idő talán még engedi....
fsdgtzjz
s írtál is. egy semmi értelmeset!
... én megmondtam!
de írkálnak és ennek most megint semmi értelme

LX
mert végzik a dolgukat!
tudjuk! a rózsadombon!
Vagy nem írkálnak.
miért változott volna!?
ugyanazok írkálnak!
Amióta Bálint beírta az (jogos) észrevételét, azóta is ugyanaz megy, semmi sem változott...
Hiába, Kawasaki.

Ha ezt a megjegyzést nem tetted volna, nem így lenne! Témát zárjukmárle :)
Amióta Bálint beírta az (jogos) észrevételét, azóta is ugyanaz megy, semmi sem változott...
Hiába, Kawasaki.
Nem a klubalapításra gondolok, te másik gyökér :))) Hanem arra, hogy végre nem arról van itt szó, hogy ki a buzi, te buzi :)
LX

örülök, hogy sikerült egy hullámhosszra kerülni

Beírtalak a keménymagba
ami eddig is működött....
Én meg egyetértek a Bálinttal, de csak azért, mert elindított valamit.
Loo,

üdv.! Helyeslem amiket írtál! Bár én indítottam el lásd első komment, de Túrót elnöknek mert szép meg okos (meg egy rossz hülye b....zi és nem is szép )

Bálint,

bár továbbra sem értek egyet azzal amit írtál, DE : ezzel elindítottál valamit. (Pl.: Loo hozzászólt )

szóval igen, hamarosan jövünk a megalapított klubbal, és akkor már jöhet a többi komoly és mókás részlet

LX
Rendben.
Körbenézek klubhelység ügyében.

A szponzorvadászat nehezebb téma... valaki foglalkozott eddig vele? tapasztalatcsere nem ártana mielőtt belekotnyeleskednék.
kis türelmed kérem még.
úgy néz ki hétfőn ülünk össze alapítani.
utána tudok többet. bíróságra beadás...
klubhelységet esetleg nézegetni!? mik vannak, menniyért. havi egy alkalom.
most nem nagyon láok mást.
vagy szponzorvadásazt :o)
Bird

Kell a hülyeség, nem mondom... tetszik ahogy zrikáljátok egymást de ettől függetlenül bennem él a vágy, hogy tevékenyen részt tudjak vállalni egy ilyen jellegű klub/egyesület felépítésében, segítésében.
Az ember olyan, hogy szeret tartozni bizonyos csoportokhoz... én a Kawa klubhoz szeretnék tartozni és tennék is érte.... DVD klubkártyám már van most ilyet szeretnék :))
Félre a tréfát, ezek csak szavak....

Túró
Mit tehetek, hogyan tudok segíteni, összeültök vmikor???

Bird
Nekem például dunsztom sincs a pályázásról viszont szeretném kipróbálni, ergo érdekel. Bár nem sportgépem van de a gyorsulás is egyből az agyamba lövi az adrenalint

Loo
No, írjál mélt, vagy jöhet ide is(?) , hogy miféle finomságokat néztél ki!
Loo!
Keménymag :) Köszi!

Szerintem kell a hülyeség is, de én sem véletlenül írtam már pár nappal ezelőtt, hogy mi fax van már itten!

Komoly dolgok. Hááát nem hinném, hogy tisztelet a kivételnek itt mindenki jártas lenne mindenben. Max tudogat egy-két dolgot és hallott ezt-azt. Attól még nem biztos, hogy az a jó. Ötleteket, tapasztalatokat lehet és kell is cserélni. Leslievel is tök véletlenül akadtunk itt egymásra és megy a varia gépek körül, ami jó.
Sokszor én is csak beleolvasok és utána megyek tovább, mert nincs mit hozzászólnom.
Van akit nem érdekel a pálya, van akit nem érdekel a SF és van aki sz..ik a gyorsulásra. Én mindenkinek hagyok teret és nem sértődök meg semmin. Élni és élni hagyni.