Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!

kérek egy képet. én most vagyok plexi vásár előtt!
puig volt eddig. 2-is!
semmi bajom vele.
szóval mit tud ez az mra!??
Akkor bízzunk benne, hogy nem lesz rá szükséged! Én viszont megválnék tőle!
Hali,

sajnos nem. de tedd el, mert ha megint átugrok a plexin akkor lehet hogy nekem majd kell

LX
Hello!

LX ZX nem tudsz véletlenül valakit a pleximre?
A lényeg, hogy van egy 600-as Kawa, amit ott kint az unokatesóm nevére meg lehetne venni, én meg hajtanám itthon olasz rendszámmal. Bár annyir anem jártam még körbe ezt a témát. Azt hiszem a vas 2000 évjáratú.

Szia. 2000-ben minimum 3 féle 600-as Kawasakit gyártottak. Vajon ez melyik típus...?

Jó reggelt mindenkinek

Bundy :

az állapottó és km-től is függ. Nézz szét a neten hogy külföldön ill. itthon mennyiért árulnak hasonló kaliberű mocikat.

LX
Ciao!!!

Akkor mennyi lenne érte a normális ár???
Szerintetek. Magyarúl, mennyi lenne az az ár, amire azt lehetne mondani, hogy foglalkoznmi kell vele. Vagy inkább hagyjam a fenébe???
2003-2004-es zx6-ra való MRA sötétített, buborékos plexi eladó! Teljesen új! 06-30/298-7680 vagy drrdzsi@freemail.hu
Nekem is kawám van, szerintem nagyon állat! De 1.3-ért ne vedd meg azt a 2000-res évjáratút!
Aham...

Más vélemény?
nem tom a fateromnak volt zx-10-e de a régi nem a ninja és az nem volt rosz.
viszont anyira szerette a sebességet hogy gyorsan nyuvadt ki és abban az évben el is adta.kb93-ban
Szevasztok!!!

Ismét jöttem értelmes kérdésekkel...

Na írtam már a másik topikban is, külföldi behozatalról.
A lényeg, hogy van egy 600-as Kawa, amit ott kint az unokatesóm nevére meg lehetne venni, én meg hajtanám itthon olasz rendszámmal. Bár annyir anem jártam még körbe ezt a témát. Azt hiszem a vas 2000 évjáratú. Szép állapotban van. Érdemes vele foglalkozni, vagy inkább újabbat érdemes, vagy mit csináljak???

Köszike!
neeem utálom.
mehettem volna, ha nagyon akarok....
Nem csoda, ha utálod...
ezek vagyunk mi.
na sebaj. csak szorítani tudok, hogy ne menjen 12 alá... :o)))

egész télen ezt hallgatnám
Hát akinek sikerült az élet. Én meg itt rohadok az irodában.
helló!
lx megy p.ring, mert van szabija, meg egyben motorja!
reméljük ma nem túrkál rossz hlyen. max az orrában.
Jó reggelt itt is! Mi az a Kawások alszanak?
dehogy, még segítettem is

LX
mert útban voltál ott is! :o)
vagy 8 perc biztos volt az tuti hogy gyorsan odaértek és felpakoltak

LX
Azzal milyen köridőt mentél?
ez is jó ötlet!
bitang bitang.
kurva jó :o)
Jó, hát mondjuk hátba is lehet szúrni valakit, akinek van a motorjában, aztán kiszereled...