köszönöm.
ész érvek, s meggyőzőek.
ezeknek van értelme számomra. a bálint féle megnyilvánulásnak semmi.
bár néküle nem jöhetett volna ez a hozzászólás!
tehát kösz Bálint!
ma érdemes lesz elolvasnod a fórumot!
Loo.
köszi a segítséget.
felmerült, de még nem valósult meg a klubház...
próbálkozunk találni valamit, bérház, műv központ, tanácsterem... havi egy este...
a tájékoztatást, meg a klubbalapítás okát azért nem vertük, verjük még nagy dobra, mert kevés konkrét dolog van a tarsolyban.
ha most azt mondom, hogy havi egy rugó, vagy kettő, jó, kifizethető, de úgy van értelme, s haszna, hogy mindenki kap is ezért valamit.
amíg nincs meg a mit kap, addig nehéz ügy. ezen is rajtavagyunk.
ötletek vannak, mondhatni kismillió. ettől függetlenül számítunk RÁTOK!
az alapítók amikor összeálltunk egy előzetes egyeztetés kapcsán sok dologban megegyeztek aminek van értelme.
így lett kawasaki klub hungary például
így jött az okiratok, ami kell , véleményezve
így jött az egyesület, ne alapítványy, meg klub.
így jött, hogy ne egy tömegklub legyen, hanem tartalommal teli, s "megérje" tagnak lenni, ha kötelezettségekkel is jár
így jött a logó is. mert az is változni fog, ahoyg a néven is látszik hogy hagyjuk a ninját, mert más a cél!
direkt nem írok konkrétumokat, ha felmerülne, hogy miért nem... :o) kell az áldás a naygoktól !
Érdekes volt mit Bálint636írt de megértem Túró elgondolását is a ZX-Klub tagságról.
Véleményem szerint mindkettőtöknek igaza van.... Naponta figyelem a fórumot és hiába szeretnék, valahogy a témák alapján nem érzem úgy, hogy hozzá kellene szólnom. A buzera témáról nem beszélek, felesleges, a pályázásokra, pályaidomokkal kapcsolatos hozzászólásokhoz egyenlőre lövésem sincs, mivel pályán még nem voltam.... Ha "komoly" dolgokról beszélünk, ugye legtöbbször ez jön szóba...
Túró
Egyetértek !!!!! A klubhoz, egyesülethez való tartozás nem azt jelenti, hogy megkapom az e-mailt a programokról, utánna lefikázom, hogy lehetett volna jobb is. De.... szerintem nagyon sok Klubtag ill. nem klubtag szívesen segítene neked, nektek az egyesület alapításában, akár ötletekkel - ahogy Allveer mondta - vagy akár tettekkel is.
Amióta elküldtem jelentkező e-mailemet a klubtagságra azóta figyelem a fórumot de egyszer sem volt szó sem az egyesületről sem arról milyen irányba szeretnétek vinni a klubot... jó értem, lehet kérdezni de azt gondolom mint Klubvezető - gondolom te vagy - felvállaltad a felelősséget a klubépítésre hiszen elindítottál vmit. Tanítani kell a csapatot vagy szépen felépíteni... a kemény mag már megvan (LX, Leslie, Bird, Allveer...) Aki nem akarja komolyan venni úgyis lemorzsolódik....
Tájékoztassátok a Kawásokat mit terveztek és jönnek majd az ötletek, tettek....
Ezúton szeretném felajánlati segítségemet az egyesület létrejöttéhez. Gondolom ezt nem ezen a fórumon intézitek így megadom az e-mailcímemet: loomish@index.hu
Kiindulási alap lehetne egy klubház vagy klubterem, ahol a komoly és komolytalan dolgokat megvitatni lehet... lehet van már ilyen csak nem tudok róla???
A történés elkezdődött, tán pénteken lesz belőle vmi. Amit mondott, az alapján pici plusz felül, jóval több a középtartományban. Persze ez csak optimalizálásos tuning, mondhatni a rossz beállítások helyreállítása. Hétvégén már okos leszek (99%), így legkésőbb jövő héten tudok küldeni grafikonokat (ha olyan formában kapom - tudtommal igen).
A csúcsteljesítmény amúgy se hiányzott annyira (vagyis de, csak a saját érdekem, hogy ne tudjak minden kigyorsítást fekete csíkok rajzolásával kezdeni... majd egy artistamutatvánnyal tetézve közönségsikert(?) aratni), csak az egyenletesség.
levegőszűrő 14 körül van
olaj - szűrő csere 2500 a szűrő (ennyiért szoktam venni. idén a 3.-at) + olaj X
csavarok meghúzása :o)
esetleg gyertyacsere. 3 rugó körül / darab
+ munkadíj
én pécsett voltam Steelhorse. ajánlom őket! nincs közel, de messze sem.
Zsolt korrekt. szerelője jó.
Köll:
Galéria
Fórum? (lehet, hogy elegendő egy ~faliújság menüpont az aktualitások részére, az állandó dolgok mint pl. szabályzat gondolom úgyis saját menüpontot (vagy mit) kap)
egyesület:
aktív (rendezvény) vagy passzív támogatás (kedvezmény) szponzorok részéről
, hogy erősítsék a márka poz. megítélését (nyilván ha ők megteszik az első lépést, én nem leszek rest a motorom matricázatlan felületén kifejezni örömömet)
többé-kevésbé közös események, úgymint túrák és pályanapok és esetleg vezetéstechnikai napok (a pályanap mondjuk kevesebb embert érdekel talán, de én köztük vagyok)
Höhöj Allveer!
Klub?
Ugyanmá! Névjegykártyám hun van bazmeg?
Ha lesz weboldal, akkor ott majd lehet üzengetős topic v. semmitmondó és azt tele lehet majd fo..ni. Addíg marad ez a kis perverzió.
én úgy képzelem, hogy csak ülök, felhívnak mert megszerzik a bm adatbázist, hogy kinek van kawája
majd odaadnak nekem 6 pályanapot, 10 liter olajat, és egy jókívánsáhggal teli szeretetlevelet. ingyen persze!
a bankszámlát meg a könyvelőt meg a kötelezettségekkel járó dolgokról nem mondanak semmit. mert az nem érdekel engem!
majd évente elhívnak túrázni, s nekem csak jönnöm kell, mert kapok majd kawa pulóvert, meg zöld alsógatyát.
Az is körvonalazódhatna sürgősen, hogy a fórumolvasó Ninja Club tagok hogy képzelik az alakuló Kawasaki Klubot.
a. Segítik a munkát tanácsaikkal, esetleg részt vállalnak a teendőkből
b. Nem segítik a munkát, minek kapcsán esetleges kritikájuk nem biztos, hogy ugyanarra a polcra kerül, mintha tennének is valamit
Utóbbi nem retorzió, hanem logika, ugyanis ha valaki aktív, nincs akkora szükség kritikára, hisz az illető önmagának mondaná...
nem dobálózok! Gondoltam minnél többen vagyunk annál jobb! Ne magyarázz bele hülyeséget a mondandómba! kiskötsög
nem vagyok megsértődve, csak mobilról csatlakozok, tehát nincs sok időm... és lassú is.. szóval : kuss
és mellesleg persze, legyenek komoly témák is - vannak is - de ne csak azok.... és lezárva!
Bálintnak nincs igaza, mert hozzászólása hűen tükrözi a hozzáállását: szeretné, ha köz(Bálint)érdekű infok lennének és nem a sok faszság, amit itt előadunk. Amit azért ne tegyünk, mert hátha mást nem érdekel. Majd javasolja, hogy milyen témákról csevegjünk. Hadd idézzem (nagyjából) Márait: Ha valaki tudja jobban, mondja jobban!
Neked meg azért nem adok igazat, mert aszontad, semmi ne legyen kötelező. Az esetleges saját fórumban biztos, hogy nem lesz érdemes az eseményeket közzétenni, ill. max egy olyan topikban, ami zárt, így az aktualitások azonnal hozzáférhetőek lesznek bárki számára (nem lapozódhat el).
Vagy keressünk egy chat-helyet, ugye. Tudod, mi a különbség a fórum és a chat között? ...ha érted, mire gondolok? Szerinted azért van a keresés funkció a fórumon, hogy arra tudjak rákeresni, ki mikor kinek szólt be?
Zsu:
Persze, hogy voltak rövid, önmagában értelmetlen hozzászólásaim. Csakhogy a magyarázkodásnak nem zsigerből kéne jönnie, hanem okos, ha előtte gondolkodik az ember és én ez esetben arra jutottam, hogy komoly igazságtartalom van Bálint mondókájában. Így odafigyelek magamra a jövőben és bőven elegendő, ha ezt mindenki megteszi. Aki képes rá :)
És még valami: nem bírnám az életet nélküled :)
viszont tartalmas volt
benne van minden amivel én egyetértek.
így alveert a leggyengébb láncszem ma.
oszt amikor elnököt kell választani, akkor majd legyen ez a kizáró ok, hogy a fórumon hülye vagyok.
az hogy egyeztetek emberekkel, klub ügyben, meg szervezem a túrákat az meg legyen elég csak csicskának.
mártírhalált haltam.
holnap, vagy 2 perc múlva feltámadok nyugi!
nekem erről csak egy rövidke véleményem van. Allveer, szerintem Neked is és sok mindenkinek votlak már rövid, nem túl komoly, nem a témába vágó, egymást b...tatós hozzászólásai, szóval nem értem a "lázadást". Most majd biztos az jön hogy, csak válaszoltam.
A kocsmázásról annyit, hogy mi van azokkal, akik pl.: nem érnek rá, vagy egyszerűen csak nem szeretnek kocsmába járni, de szívesen "bohóckodnak" itt napközben, mert vannak szimpi emberek itt? Azok húzzanak az anyjukba?
Na mind1. Nem húzom le a fórum színvonalát az értelmetlen, semmitmondó hozzászólásaimmal.
LX, a sértődött :)
A klubalapítással meg ne dobálózzunk, legyen meg, a formaságok miatt, ennyi. Jobban örülnék és hatékonyabb lenne, ha mindenki megírná, hogy mit vár a klubtól. Mert vannak ötleteink, de minél több gyűlik össze, annál jobb a helyzet.
Kérem, hogy ötleteiteket fontossági sorrendben írjátok le, mindenki legalább 3 (három) darabot.
Ez nem így működik. Ha élvezni akarod a társaságunkat, menjünk egy kocsmába el, ez egyébként már felmerült bennem is. Például tudok egy jó bulit ma este.
LX_ZX: ...szerintem csak este tudom megint megnzéni a fejleményeket.
Belőled még ennyi is sok :)
ja, és mellesleg örülök ennek a lelkesedésnek, mert akkor gondolom tenni is akartok valamit a klub alapításáért is!!!!! Túró, ha megvan az időpont és hely, akkor tegyük fel ide hogy tudjanak csatlakozni a srácok aktívan az alapításhoz!
Én spec. nem tudok MSN-ezni, mert nem engedi a rendszer! Veletek - Bálinttal is - szeretek társalogni komoly és kevésbé komoly dolgokról! Bocsánat, de nem akarok állandóan komolykodni, ahhoz ott a munkahelyem Ja, és mivel sokat telefonkoferenciálok, ezért közben van időm ide írogatni, és olvasgatni.... na mára ennyi, szerintem csak este tudom megint megnzéni a fejleményeket.
ész érvek, s meggyőzőek.
ezeknek van értelme számomra. a bálint féle megnyilvánulásnak semmi.
bár néküle nem jöhetett volna ez a hozzászólás!
tehát kösz Bálint!
ma érdemes lesz elolvasnod a fórumot!
Loo.
köszi a segítséget.
felmerült, de még nem valósult meg a klubház...
próbálkozunk találni valamit, bérház, műv központ, tanácsterem... havi egy este...
a tájékoztatást, meg a klubbalapítás okát azért nem vertük, verjük még nagy dobra, mert kevés konkrét dolog van a tarsolyban.
ha most azt mondom, hogy havi egy rugó, vagy kettő, jó, kifizethető, de úgy van értelme, s haszna, hogy mindenki kap is ezért valamit.
amíg nincs meg a mit kap, addig nehéz ügy. ezen is rajtavagyunk.
ötletek vannak, mondhatni kismillió. ettől függetlenül számítunk RÁTOK!
az alapítók amikor összeálltunk egy előzetes egyeztetés kapcsán sok dologban megegyeztek aminek van értelme.
így lett kawasaki klub hungary például
így jött az okiratok, ami kell , véleményezve
így jött az egyesület, ne alapítványy, meg klub.
így jött, hogy ne egy tömegklub legyen, hanem tartalommal teli, s "megérje" tagnak lenni, ha kötelezettségekkel is jár
így jött a logó is. mert az is változni fog, ahoyg a néven is látszik hogy hagyjuk a ninját, mert más a cél!
direkt nem írok konkrétumokat, ha felmerülne, hogy miért nem... :o) kell az áldás a naygoktól !