Nem egy időben mentem velük, de a lényeg, hogy nem úgy emlékszem rá, mint egy kényelmetlen csuklópusztítóra (pedig kényelmes motorról csüccsentem rá). Az összehasonlító tesztekben mindig kiemelték a 9R hétköznapi használhatóságát.
Talán Kratya előkerül, vagy a másik srác, akit én névről nem ismerek, de a túrákon pl. ott szokott lenni, nekik 9R-jeik vannak.
Évjáratok?
Én inkább 9R-t javaslok: nyomaték-hegyek + kraft. Persze ha nem kamikáze üzemmódban meghalni készülő egyén vagy. Nekem a 9R nyújtotta azt az élményt, amit más motor még nem (igaz, a ZZ-R-t nem hajtottam úgy): kormányát fogva gyorsítás közben éreztem, hogy kapaszkodok is, nem csak fogom. Jó volt: igazi élmény.
(Persze hasonlót időnként a 7R is művelt -remélem beállítás után fog is- , volt, hogy odavertem neki és szokatlan módon hátracsúsztam az ülésen vagy 5 cm-t.. eredmény: )
mégis a mennyországba jutok!??
ennyi jót még anyám sem mondott rólam gyerekkoromban a szomszédasszonynak, amikor dicsekedtek a szülők a gyerekük nem létező zsenialitásával!
Szerintem egyikünk sem sértődött meg. De ha követted az idei év eseményeit, netán jelen is voltál némely túrán, akkor láttad pl. Túrót mint résztvevőt, vagy mint szervezőt (én láttam), amikor pedig elmentem az első (majd 2. és 3.) pályanapomra, akkor is hozzátett ezzel-azzal (ott is ott volt). Így aztán azon a véleményen maradok, hogy -ha nehéz lenne eltűrni (de nem az) az egyéb jellegű fórumozást- ellensúlyozva van részéről. Mondhatni amennyit "árt" annyit használ is a "köznek". (Rám ez annyira már nem passzol). Viszont mit tett eddig a dologért kritikusunk? (
(A hozzászólásod viszont egy olyan "fogyasztói hozzáállást" sugallt (nekem), mintha ennek a fórumnak a passzív (olvasgató, infot kereső), a bejelentett eseményeken v. találkozásokon esetlegesen megjelenő embereket kellene kiszolgálnia. = Elvárások ellenérték nélkül.)
Mindegy, túltárgyaltuk, véleményt cseréltünk, de remélhetőleg nem skatulyáztuk be egymást eddigi nézetkülönbségeink miatt.
Ha tenni akar valaki, felveszi a kontaktot a fő-főkolomposokkal (Allveerrel/LX-el/Túróval), elmondja mit tud (szponzor, kedvezmény, vagy túraterv, akármi), vagy megkérdezi mi kell. /Persze azt is lehet, hogy valaki unja az eseménytelen heteket, csinál honlapot, alapít és akkor nekünk csak menni kell és ahol mutatja, hogy: "ittírdalá", tesszük az x-ünket./
nem sértődött meg senki. felment az agyvíz, de ennek okát leírtam.
ennyi.
a dolgunkat meg tesszük az ügy érdekében.
s azt továbbra is tartom, ha érdekel valami ami számodra érdekes, akkor kérdezz.
" 5 ember üzenget egymásnak általban tökéletesen lényegtelen hülyeségekről" - kel mi jól elvagyunk a fontos témák megválaszolása közben!
Tudtok valamit arról, hogy mi lesz hétvégén a Pannónia Ringen!? Állítólag az ER-6n-ek lesz a hivatalos bemutatója, de sajnos csak ennyi informásióm van róla. Kellene több infó! Tudtok segíteni? Milyen programok, esetleg hol tudok utána nézni, meg iylen dolgok.
Na, hosszú idő óta most először találtam érdekesnek a fórumot. túró,
ha figyelmesen elolvasod amit írtam, látod, nem hülyéztem le senkit. Kár, hogy eléggé magadra vetted a dolgot, ez nem a személyed ellen irányult. De amit odaírtam, most is úgy gondolom.
De ha most visszanézitek a mai három oldalt, és a korábbi oldalakat, azt hiszem csak a mai beszélgetés több információt tartalmaz, mint az eddigiek. Ami a klubalapítást illeti, köszönöm mindenki nevében a tevékenységeteket, most látom, milyen komoly munka van a háttérben.
Csak mondjuk erről nem tudtam (tudtunk), mert szerinted amíg nincs elég konkrétum, nem helyes beszélni róla. Ezt nem feltétlen így gondolom. Látod hogy sokan közülünk (például loo, akinek szinte minden szavával egyetértek, ő azt hiszem megértette, miről beszélek) szívesen segítünk, ha tudunk.
Szóval ha valaki megsértődött a hozzászólásomon, lelke rajta. Nem piszkálódás, gyűlölködés volt a célom vele, hanem emelni kicsit a fórum színvonalát, és mindenki számára élvezhetőbbé tenni.
Ha ez egy kicsit is sikerült, már megérte.
de ennyi.
szezon vége van. pályázni ha nagyon összeszedném magam tudnék menni 7 végén.
nem akarom nagyon összeszednmi már magam.
idei eredmények elegek nekem. sőt. túlteljesítettem amit terveztem erre az évre. így nyugodtan dőlhetek hátra úgy gondolom.
nem vagyok már annyira függő sem, hogy ha most nem mehetek, akkor ....
(bár ma is a párom motorjával jöttem dolgozni )
hideg van, nem akarok fagyoskodni.
a lakásban van egy csomó dolog amit meg kell csinálnom.
télen ez a fontos nekem.
ennyi.
meg megy a gyűjtés jövőre. 15 - 20 pályanap simán lesz. na csak ez egy vagyon. ennyi szabim sincs. gumikat szeretnék jövőre újakat is venni...
motorra is kell egy kis karbon védelem ide oda.
kis átalakítás van tervben a fékeken.
Talán Kratya előkerül, vagy a másik srác, akit én névről nem ismerek, de a túrákon pl. ott szokott lenni, nekik 9R-jeik vannak.